Γερμανία: Κατάσχεση χιλιάδων χαπιών «Εκσταση»-Τραμπ

Οι γερμανικές αρχές έχουν στην κατοχή τους περίπου 5.000 πορτοκαλί -το επίσημο χρώμα της Ολλανδίας- χάπια «Εκσταση», με σχήμα το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ – τα οποία, συνολικά, κοστίζουν 39.000 ευρώ.

Δυο Αυστριακοί συνελήφθησαν όταν η Αστυνομία που τους έκανε έλεγχο, σε φανάρι της πόλης Οσναμπρικ, βρήκε στο αυτοκίνητό τους πέντε τσάντες γεμάτες με τα εν λόγω χάπια. Και είναι προφανές ότι δεν προορίζονταν για προσωπική χρήση.

Τα χάπια βρέθηκαν στο αμάξι ενός 51χρονου άνδρα και του 17χρονου γιου

του. Οι δυο τους είπαν στην Αστυνομία ότι επέστρεφαν στο σπίτι τους στην Αυστρία, έπειτα από ταξίδι στην Ολλανδία για την αγορά αυτοκινήτου. Η συμφωνία για το αυτοκίνητο χάλασε, όπως ισχυρίστηκαν οι δυο άντρες. Αλλά τους έμειναν τα χάπια.

Από όσα δήλωσαν οι συλληφθέντες στην ιστορία τους, η Ολλανδία αποτελεί μια αληθή αναφορά, αφού εκεί φέρονται να κατασκευάζονται αυτά τα χάπια. Αμέσως μετά, τα χάπια, πέραν της διακίνησης που αναλαμβάνουν τα «βαποράκια», διαφημίζονται και στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web), με τιμή 8 λίρες Αγγλίας.

Η επίσημη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία της πόλης Οσναμπρικ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Guardian, αυτά τα πορτοκαλί χάπια περιέχουν επικίνδυνα υψηλά επίπεδα MDMA (μια αμφεταμίνη). Η διαδρομή και η διακίνησή τους ξεκινά από το Αμστερνταμ και φτάνει στα πέρατα του κόσμου.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν… ενέπνευσε μόνο τους Αμερικανούς που τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και «επιχειρηματίες», οι οποίοι αποκομίζουν πολλά χρήματα επειδή τον εμπλέκουν στις μπίζνες τους.

#Osnabrück – Kontrolle auf der #A30 führte zum Fund von 5000 Ecstasy-Pillen mit dem Antlitz von @realDonaldTrump.https://t.co/JpUzWhbCrP pic.twitter.com/CfpAvnq27f

— Polizei Osnabrück (@Polizei_OS) August 21, 2017

Επειτα από έναν μεξικανό επιχειρηματία, ο οποίος έβαλε το πρόσωπο του Τραμπ σε… χαρτί τουαλέτας και ξεπούλησε, στις πιάτσες διακίνησης ναρκωτικών της Βρετανίας -βασικός «αντιπρόσωπος» των ολλανδών κατασκευαστών τους- οι ντίλερ «πίνουν» στην υγειά τού αμερικανού προέδρου. Αλλά και οι εξαρτημένοι από τα «Εκσταση», όμως, το ίδιο κάνουν.

Χρήστης ναρκωτικών, περιγράφοντας ανώνυμα αυτά τα χάπια-Τραμπ, σημείωσε: «Πρόκειται για ποιοτικά πορτοκαλί δισκία «Ντόναλντ Τραμπ»». Μάλιστα, όπως σημείωσε, είναι τόσο… καλά που «θα κάνουν το κεφάλι σου να σκάσει».

Χιλιάδες χάπια θα κατέληγαν σε ανθρώπους οι οποίοι θα «έκαιγαν» εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα…

Ετσι κι αλλιώς τα χάπια κυκλοφορούν στην αγορά υπό το σλόγκαν «Ο Τραμπ κάνει τα πάρτι και πάλι σπουδαία».

Εννοείται ότι υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι θεωρούν τον Τραμπ ό,τι και τα ναρκωτικά: μάστιγα…

The post Γερμανία: Κατάσχεση χιλιάδων χαπιών «Εκσταση»-Τραμπ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα