Γένοβα: Πώς έπεσε από τη γέφυρα και γλίτωσε

Η τραγωδία με την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα έχει συγκλονίσει τον πλανήτη, με τις τραγικές ιστορίες των πρώτων νεκρών να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ώρα με την ώρα.

Σύμφωνα με την Τelegraph όμως, ένας 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής (τερματοφύλακας) της Κάλιαρι, σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα, καθώς τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από το αμάξι του, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, έπειτα από την πτώση της γέφυρας.

Ο 33χρονος Νταβίντ

Καπέλο, ο οποίος είναι τώρα πυροσβέστης, εξηγεί ότι οδηγούσε τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας, όταν ξαφνικά άκουσε έναν «υπόκωφο ήχο».

«Έπεσα μαζί με τη γέφυρα, δεν ξέρω τι με έσωσε. Άκουσα έναν υπόκωφο ήχο, είδα τον δρόμο να πέφτει και εγώ να πηγαίνω μαζί του», είπε από το νοσοκομείο.

«Ήμουν διαυγής και αμέσως κάλεσα τους πυροσβέστες, η οικογένειά μου ήταν σοκαρισμένη, αλλά αισθάνομαι ευλογημένος», σημείωσε ο ίδιος, ο οποίος κατάφερε να βγει χωρίς να τραυματιστεί, μέσα από το αυτοκίνητό του, το οποίο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες.

Ο Καπέλο (facebook)

«Φαινόταν σαν μια σκηνή από ταινία, ήταν η Αποκάλυψη», σημείωσε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατάγεται από τη Σαρδηνία.

Ο Καπέλο ήταν μεταξύ των ελάχιστων επιζόντων που κατάφεραν να απομακρυνθούν από τα συντρίμμια της γέφυρας και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, τέσσερις Γάλλοι περιλαμβάνονται μεταξύ των νεκρών από την κατάρρευση στη βόρεια Ιταλία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Παραμένουμε σε επαφή με τις ιταλικές αρχές προκειμένου να προσδιορίσουμε τυχόν παρουσία και άλλων Γάλλων μεταξύ των θυμάτων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο τελευταίος απολογισμός της καταστροφής ανέρχεται συνολικά σε 39 νεκρούς, 15 τραυματίες και πολλούς αγνοούμενους, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές.

The post Γένοβα: Πώς έπεσε από τη γέφυρα και γλίτωσε appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα