Κι άλλο ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα ζητούν οι διαδηλωτές!

Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί ακόμα ο λόγος του ταξιδιού του Νίκου Παππά και του Αρτέμη Αρτεμίου στην Βενεζουέλα αλλά όπως φαίνεται άφησαν πολύ έντονες αναμνήσεις στην λαϊκή συνείδηση. Γι’ αυτό και είναι καθολικό το αίτημα να επιστρέψουν στη χώρα ώστε να συνεχίσουν ό,τι έκαναν. Το οποίο προφανώς ωφελούσε τον απλό κόσμο.

Δεν είναι λίγοι λοιπόν οι διαδηλωτές που εκτός από Δημοκρατία, Εκλογές

και Ανθρώπινα Δικαιώματα γενικότερα, ζητούν να ξαναβρεθεί ανάμεσά τους και ο έλληνας υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ώστε να δώσει εκείνη την ιδιαίτερη αίσθηση σιγουριάς που ξέρει να προσφέρει απλόχερα. Και μαζί να κάνει ξανά την οικονομία της χώρας να απογειωθεί.

Την αποκάλυψη αυτή χαιρετίζουν με ικανοποίηση πολλά στελέχη της κυβέρνησης καθώς δίνει απάντηση σε όσους τους κατηγορούν για μονομερή υποστήριξη του «δικτάτορα» Μαδούρο, αφού αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Βενεζουέλα είναι υπερκομματικές και αποσκοπούν στο καλό του λαού.

Μάλιστα σε non paper το Μέγαρο Μαξίμου ζητάει να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες στην Βενεζουέλα ανάμεσα στον Νικόλα Μαδούρο και στην αντιπολίτευση, με τακτικές επισκέψεις του ηγέτη της χώρας στην φυλακή, όπου έχει κλείσει τον πολιτικό του αντίπαλο.

The post Κι άλλο ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα ζητούν οι διαδηλωτές! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα