Εννέα προσαγωγές σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής

Ερευνα σε τρία διαμερίσματα στη Καλλιθέα και τον Νέο Κόσμο έκανε νωρίς το πρωί της Τρίτης η Αντιτρομοκρατική που προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εννέα προσαγωγές και σε κατάσχεση υπολογιστών και άλλου υλικού.

Η υπόθεση δεν αφορά εγχώρια τρομοκρατία, ούτε τζιχαντιστές, διευκρινίζεται από την ΕΛΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προήχθησαν εννέα Τούρκοι κουρδικής καταγωγής, τρεις από κάθε διαμέρισμα. Πρόκειται για οκτώ άνδρες και μία γυναίκα που δεν αντιστάθηκαν.

Το ΑΠΕ

αναφέρει ότι ένας από τους προσαχθέντες καταζητείτο για παρόμοια υπόθεση Τούρκων που είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα.

Οκτώ εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εντοπίστηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έπειτα από πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις στην περιοχή και ύστερα από έρευνα, συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που οδήγησαν στη επιχείρηση.

Βρέθηκαν ακόμη USB, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και υπολογιστές που θα σταλούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ακόμη εντοπίστηκαν ρολόγια, καλώδια και μια άγνωστης ταυτότητας ύλη που ήταν συσκευασμένη σε βάζα. Δεν είναι για την ώρα σαφές αν είναι εκρηκτική ύλη.

Ο ΣΚΑΪ αναφέρει ότι η επιχείρηση σχετίζεται με υποθέσεις εξωτερικής τρομοκρατίας και με παλιά υπόθεση σε νησί του Αιγαίου.

Για την υπόθεση θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

The post Εννέα προσαγωγές σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα