Εμφάνιση – έκπληξη από την Μπριζίτ Μακρόν, guest star σε κωμική σειρά [βίντεο]

Η Μπριζίτ Μακρόν δεν σταματά να εκπλήσσει τους Γάλλους. Η σύζυγος του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας κατόπιν σχετικής πρότασης που της έγινε, δέχθηκε να παίξει τον… εαυτό της, στη χιουμοριστική τηλεοπτική σειρά «Vestiaires» (που προσεγγίζει με έναν διαφορετικό τρόπο το θέμα της αναπηρίας) στο κανάλι France 2.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, καθώς ποτέ στο παρελθόν η σύζυγός εν ενεργεία προέδρου

δεν είχε τολμήσει να εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά.

To επεισόδιο με guest star τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν θα μεταδοθεί το Σάββατο το βράδυ, στις 20.45 (τοπική ώρα) ενώ μία πρώτη γεύση θα πάρουν οι τηλεθεατές το πρωί της Πέμπτης, με την προβολή ενός αποσπάσματος από τα γυρίσματα της σειράς.

L’équipe de @_Vestiaires_ accueille sa première fan, #BrigitteMacron, samedi à 20.40. #Vestiaires pic.twitter.com/UA1xn619d3

France 2 (@France2tv) September 13, 2018

Τα επεισόδια του «Vestiaires» διαρκούν τρία λεπτά. Η σειρά προβάλλεται από το 2011 και καταγράφει με χιουμοριστικό τρόπο την καθημερινότητα κολυμβητών με αναπηρία την ώρα της προπόνησής τους. Οι διαλογοι εκτυλίσσονται στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου (εξ ου και ο τίτλος της σειράς) όπου οι πρωταγωνιστές ανταλλάσσουν απόψεις, παρουσιάζοντας πάντοτε με γενναία δόση χιούμορ την δική τους θεώρηση των πραγμάτων.

Η ιδέα για τη συμμετοχή της Πρώτης Κυρίας ανήκει στην παραγωγό της σειράς, Σοφί Ντελός, η οποία συνηθίζει να προσκαλεί διάσημους και επώνυμους Γάλλους να παίξουν στο «Vestiaires».

Σύμφωνα μάλιστα με τα γαλλικά μέσα, στην περίπτωση της κυρίας Μακρόν, ήταν η ίδια που πήρε την πρωτοβουλία και τηλεφώνησε στο Ελιζέ για να θέσει την πρότασή της.

«Μα δεν ξέρω να το κάνω αυτό», ήταν η πρώτη αυθόρμητη απάντηση της Πρώτης Κυρίας,. «Δεν έχω παίξει ποτέ μου κάποιοι ρόλο», φέρεται να είπε στην παραγωγό. Τελικά όμως πείστηκε από τα επιχειρήματα της Ντελός που στάθηκε ιδιαίτερα στον κοινωνικό χαρακτήρα της σειράς έχοντας στο επίκεντρό της τα άτομα με αναπηρία.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί η Μπριζίτ Μακρόν είναι η πιο δημοφιλής Πρώτη Κυρία στην Ιστορία της Γαλλίας

«Το κάνει για να φανεί χρήσιμη, για να τραβήξει την προσοχή στα προβλήματα που αναδεικνύει η σειρά», εξηγούσαν πηγές από το περιβάλλον της Πρώτης Κυρίας, δεν ήταν λίγοι ωστόσο αυτοί που διέκριναν στην απόφαση αυτή της Μπριζίτ Μακρόν μία προσπάθεια να… μεταδώσει λίγη από την υψηλή της δημοτικότητα σε εκείνη του συζύγου της που βρίσκεται τελευταία σε ελεύθερη πτώση.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

The post Εμφάνιση – έκπληξη από την Μπριζίτ Μακρόν, guest star σε κωμική σειρά [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα