Μία 42χρονη νεκρή από την έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας

Μία 42χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν σημειώθηκε μία πολύ ισχυρή έκρηξη, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, σε ώρα αιχμής δηλαδή, σε ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας. Η άτυχη γυναίκα, η οποία πιθανώς ήταν η λογίστρια της επιχείρησης, εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο του καταστήματος. Πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και διαμετακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους. Κάποιοι άνθρωποι έλαβαν πρώτες βοήθειες σε ένα φαρμακείο

που βρίσκεται δίπλα στο κατεστραμμένο κατάστημα.

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο χώρο καταστήματος στη συμβολή των οδών Χέυδεν & 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 1, 2016

Στο σημείο της έκρηξης, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Χέυδεν, σε μικρή απόσταση από την Πλατεία Βικτωρίας, έσπευσαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα για να κατασβέσουν την πυρκαγιά που προκλήθηκε μετά την έκρηξη στο υπόγειο του καταστήματος. Η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 και κατόπιν οι άνδρες της Πυροσβεστικής μπήκαν σε δύο καταστήματα για να διεξάγουν έρευνες.

Η έκρηξη προκάλεσε φωτιά και ζημιές στα γειτονικά καταστήματα (ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)Οχήματα της Πυροσβεστικής απέκλεισαν την περιοχή (INTIMENEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Στο χώρο επικρατούσαν μαύροι καπνοί, ενώ η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε γειτονικά καταστήματα, στη στάση του Ηλεκτρικού καθώς και σε οχήματα ΙΧ και μοτοσικλέτες. Τα αίτια της έκρηξης δεν ήταν ακόμα γνωστά. Επικρατέστερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για ατύχημα με φιάλη υγραερίου, αν και οι Αρχές δεν απέκλειαν κανένα ενδεχόμενο. Αμεσα έσπευσαν και τεχνικοί της Επιχείρησης Αερίου, προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση των σχετικών παροχών.

Το σημείο είναι πολυσύχναστο, καθώς στην πλατεία βρίσκεται ο σταθμός Βικτώρια του ΗΣΑΠ, ο οποίος παραμένει κλειστός.

The post Μία 42χρονη νεκρή από την έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα