Δεν παραστάθηκε η οικογένεια Βακάκη στο δικαστήριο για το τροχαίο με την Porsche

Συζητήθηκε την Τρίτη στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη, για το τροχαίο δυστύχημα με την Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων «Jumbo». Το δυστύχημα έγινε τον Φεβρουάριο του 2017 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το αυτοκίνητο του υιού Βακάκη καρφώθηκε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα στο -σταθμευμένο σε παράδρομο της Εθνικής

Οδού (στο 82ο χλμ)- IX του Πατμάνογλου, ενώ μέσα βρίσκονταν η γυναίκα και ο ανήλικος γιος του.

Με την αγωγή του ο τραγικός πατέρας διεκδικεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για το θάνατο της συζύγου του Αποστολία και του γιου του, και οι υπόλοιποι συγγενείς 1,3 εκατ. ευρώ.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ την ασφαλιστική εταιρεία εκπροσώπησε η δικηγόρος Χρύσα Σαλαβράκου, η οποία υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκατ. ευρώ. Αν τελικά το δικαστήριο επιδικάσει μεγαλύτερο ποσό θα πρέπει να «αναζητηθεί» το υπόλοιπο από την οικογένεια Βακάκη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο ξάδερφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του:

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Ήμουν πρώτος ξάδελφος της Αποστολίας. Δεν έχω άμεση γνώση των πραγμάτων, αλλά γνωρίζω τον Υπάτιο Πατμάνογλου. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίστηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχονταν στην Αθήνα όταν έγινε το δυστύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειές τους. Ο Υπάτιος μετά το δυστύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει».

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

The post Δεν παραστάθηκε η οικογένεια Βακάκη στο δικαστήριο για το τροχαίο με την Porsche appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα