ΔΕΔΔΗΕ: Τουλάχιστον πέντε χρόνια η ρευματοκλοπή στο «Da Capo»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρευματοκλοπή που διαπιστώθηκε στην καφετέρια «Da Capo» στην περιοχή του Κολωνακίου έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα ο ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ, «συνεργείο της Εταιρίας την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, διενήργησε επιτόπιο έλεγχο στην παροχή του εν λόγω καταστήματος παρουσία

του υπευθύνου, όπου και διαπίστωσε παρέμβαση στο μετρητή, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή του μεγαλύτερου μέρους της καταναλισκόμενης ενέργειας, γεγονός που κατά αδιαμφισβήτητο τρόπο στοιχειοθετεί τον χαρακτηρισμό της περίπτωσης ως διαπιστωμένη ρευματοκλοπή».

Τονίζεται ακόμα πως «από την εξέταση του ιστορικού των καταναλώσεων της παροχής, επιβεβαιώνεται η παρέμβαση στον μετρητή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών, ενώ η αξία της αντίστοιχης ποσότητας της μη καταγραφείσας ενέργειας εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 40.000 ευρώ».

Το «Da Capo» υπήρξε για χρόνια ένα από τα πιο διάσημο στέκια του κέντρου της Αθήνας προσελκύοντας την αφρόκρεμμα της αθηναϊκής ελίτ. Ετσι, όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη είδηση της ρευματοκλοπής προκάλεσε αίσθηση καθώς και πλήθος σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.

The post ΔΕΔΔΗΕ: Τουλάχιστον πέντε χρόνια η ρευματοκλοπή στο «Da Capo» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα