Αναδρομικά 250.000 ευρώ ζητά από το Δημόσιο ο Ακης Τσοχατζόπουλος!

Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας την άνοιξη. Τον είδαμε να απολαμβάνει μπάνια σε πισίνα το καλοκαίρι και να δηλώνει ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ καθώς «δεν υπάρχει τίποτε άλλο». Και τώρα ζητάει και τα ρέστα. Οι πρώτοι μήνες του Ακη Τσοχατζόπουλου έξω από τον Κορυδαλλό δεν μας έχουν αφήσει να πλήξουμε. Οπως έγινε γνωστό, ο πρώην υπουργός είχε πρόσφατα

δικαστήριο για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Δεν παρέστη στο Πλημμελειοδικείο, αλλά εκπροσωπήθηκε μέσω δικηγόρου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο καταδικασθείς σε 20ετή κάθειρξη για τις μίζες των εξοπλιστικών πελάτης του έχει… λαμβάνειν από το ελληνικό κράτος!

Ο δικηγόρος του πρώην υπουργού ζήτησε αναβολή της δίκης, καθώς όπως τόνισε ο κ. Τσοχατζόπουλος αναμένει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για αναδρομικά ύψους 200.000 έως 250.000 ευρώ που διεκδικεί από το κράτος, μαζί με άλλους βουλευτές!

Παράλληλα, ο δικηγόρος του πρώην υπουργού υποστήριξε πως ο εντολέας του είχε ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι αναμένεται νέα ρύθμιση για όσους δεν μπόρεσαν να μπουν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και έχουν χρέη προς το Δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών τόνισε στον δικηγόρο του Τσοχατζόπουλου πως το ποσό που οφείλει είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα χρήματα που διεκδικεί, ωστόσο αποφάσισε να δώσει αναβολή στην υπόθεση προκειμένου ο πρώην υπουργός να προσκομίσει την απόφαση ρύθμισης ή εξόφλησης των χρεών του.

The post Αναδρομικά 250.000 ευρώ ζητά από το Δημόσιο ο Ακης Τσοχατζόπουλος! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα