«Ακροδεξιός» Καμμένος εναντίον «ατροφικής» Καββαδία για ένα… φιλοκουρδικό συνέδριο

Σφοδρή κριτική στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, επειδή πήγε στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP), άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο εσωτερικών τριβών στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Καταδικάζω δημόσια την πρόσφατη επίσκεψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

Αννέτας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μπουρνούς», είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και εξήγησε: «Eχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε δύο έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους, μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί; Ηταν πολύ άστοχη κίνηση», σημείωσε.

Με αφορμή, μάλιστα, τον χαρακτηρισμό «υπερτροφικός λόγος» του Φώτη Κουβέλη για τη δήλωση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, ο Δημήτρης Καμμένος κλιμάκωσε την κριτική του: «Εγώ, δηλαδή, τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

Κριτική άσκησε και στον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας Φώτη Κουβέλη που επέκρινε τη δήλωση του προϊσταμένου του υπουργού, Πάνου Καμμένου. «Είναι υπερβολικός ο Κουβέλης δεν έχει ξεψαρώσει ακόμη, είναι νέος. Εγώ θα έλεγα σ΄ όλους αυτούς, στον κ. Κουβέλη, στον κ. Σκουρλέτη, να αφήσουν τον Πάνο Καμμένο να κάνει τη δουλειά του και να κοιτάξουν να μαζέψουν τους δικούς τους».

Σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον Ιβάν Σαββίδη υποστήριξε ότι «δεν έχω διακρίνει προνομιακή σχέση του με την κυβέρνηση» ή τον Πάνο Καμμένο, για να προσθέσει πως για την εισβολή του στο γήπεδο πως «νομίζω αν το ξανασκεφτόταν δεν θα το έκανε, είναι άνθρωπος αυθόρμητος ο Σαββίδης».

Ωστόσο, παρατήρησε ότι «όταν έχεις αγοράσει ΜΜΕ, έχεις μπει σε διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορείς να μεροληπτείς υπέρ της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης. Εάν δεν είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις θα είχε να δώσει εξηγήσεις μόνο για την παράτυπη είσοδο στο γήπεδο».

Καββαδία: Δεν ασχολούμαι με το παραλήρημα του ακροδεξιού

Με απαξιωτικό τρόπο απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον βουλευτή των ΑΝΕΛ για την κριτική που της άσκησε.

Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ. Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων..

— anneta kavadia (@annetakavadia) March 14, 2018

«Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ. Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ», έγραψε στο twitter της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε στον ίδιο τόνο: «Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης -όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή- είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων…», σημείωσε η ίδια.

The post «Ακροδεξιός» Καμμένος εναντίον «ατροφικής» Καββαδία για ένα… φιλοκουρδικό συνέδριο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα