Αυτή είναι η καλύτερη θέση αεροπλάνου και την έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ

Η βιομηχανία των αερομεταφορών προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να βρει τρόπους να κάνει τα ταξίδια όσο το δυνατόν πιο άνετα για τους επιβάτες. Εχουν αναπτυχθεί διάφορα συστήματα και τεχνολογίες για να ψυχαγωγούν ή να ξεκουράζουν τους επιβάτες, ειδικά εκείνους που ταξιδεύουν σε πολύωρες πτήσεις.

Η βρετανική εταιρεία κατασκευής υψηλής τεχνολογίας στρωμάτων Simba Sleep παρουσίασε την πρότασή της για μια θέση αεροσκάφους. Ονομάζεται Simba Air-Hybrid και είναι μια

ατομική κουκέτα που ενσωματώνει σειρά προηγμένων συστημάτων. Η θέση μετατρέπεται σε κρεβάτι και, μάλιστα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, είναι τόσο άνετο που θα κάνει τον επιβάτη να πιστεύει ότι ξαπλώνει στο κρεβάτι του σπιτιού του, όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

H θέση μετατρέπεται σε ένα ανατομικό και άνετο κρεβάτι. (φωτο: Simba)

Η κουκέτα αυτή διαθέτει γυροσκόπια έτσι ώστε ο επιβάτης που κάθεται ή είναι ξαπλωμένος να μένει σταθερός, να μην κουνιέται και να μην νιώθει τις αναταράξεις του σκάφους. Διαθέτει επίσης σειρά αισθητήρων για την παρακολούθηση του φωτισμού, της θερμοκρασίας, της υγρασίας και της ποιότητας του αέρα ενώ μπορεί να εκπέμπει ευχάριστες μυρωδιές για να δημιουργεί το ιδανικότερο δυνατό περιβάλλον ώστε ο χρήστης της να χαλαρώσει και να κοιμηθεί ήρεμα.

Ανάμεσα στους επενδυτές αυτής της hitech θέσης είναι και ο διάσημος ουαλός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος λόγω επαγγέλματος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες ξεκούρασης σε μια πτήση. Μάλιστα ο Μπέιλ πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας.

Δείτε και ένα βίντεο για αυτή την καταπληκτική θέση αεροσκάφους:

The post Αυτή είναι η καλύτερη θέση αεροπλάνου και την έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα