O Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται για βιασμό από 34χρονη Αμερικανίδα

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό, στην παγκόσμια ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινή γνώμη, η καταγγελία μίας γυναίκας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πορτογάλο άσο -της Γιουβέντους, πλέον- Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009 στο Λας Βέγκας.

Όπως είχε καταγγείλει τότε ο Ρονάλντο, που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης τότε, είχε εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων για τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα. Μέχρι σήμερα, η γυναίκα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C.» και ο κατηγορούμενος ως βιαστής «Κύριος C.»

Την Παρασκευή, ωστόσο, με συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Spiegel, η γυναίκα αποκάλυψε την ταυτότητά της.

Rape Allegations: American Woman Files Complaint against Cristiano Ronaldo https://t.co/H8UjIjSzVV pic.twitter.com/Wy00M1xKmd

SPIEGEL ONLINE (@SPIEGELONLINE) September 28, 2018

Πρόκειται για την 34χρονη Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία για πρώτη φορά μίλησε δημοσίως για όσα έζησε με τον Ρονάλντο εννέα χρόνια πριν, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων, που έλαβαν χώρα στη σουίτα του ποδοσφαιριστή.

Όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και στη συνέχεια τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%».

Ο Ρονάλντο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το σεξ ήταν συναινετικό, ενώ οι δικηγόροι του δεν έχουν πάρει θέση, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του φερόμενου ως θύματος βιασμού.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο 2005, όταν ο παίκτης αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε ανακριθεί σχετικά με καταγγελίες δύο γυναικών για βιασμό από τον ίδιο και έναν ακόμη άντρα σε σουίτα ξενοδοχείου, στο Λονδίνο. Οι κατηγορίες, τελικά, κατέρρευσαν.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η νέα ιστορία.

The post O Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται για βιασμό από 34χρονη Αμερικανίδα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα