O Public ήχος του καλοκαιριού

Ο ήχος είναι η δεύτερη σημαντικότερη αίσθηση του ανθρώπου και μια νότα αρκεί να μας πλημμυρίσει με συναισθήματα.

Αλήθεια, όμως, ποιος είναι ο απόλυτος ήχος του καλοκαιριού; Κάποιος μπορεί να απαντήσει «ο παφλασμός των κυμάτων της θάλασσας», την ίδια στιγμή κατά την οποία μία γυναίκα -φορώντας ψάθινο καπέλο- πιθανώς να έλεγε «το θρόισμα των φύλλων σε ένα δάσος».

Οποιο και να είναι το απόλυτο άκουσμα για σένα, στα Public θα βρεις οτιδήποτε αφορά στον ήχο, τη μεγαλύτερη γκάμα ακουστικών και ηχείων, music

players και οποιοδήποτε αξεσουάρ, φτιαγμένα ειδικά για τα δικά σου αφτιά, για τη δική σου ψυχή, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Εδώ, υπάρχουν, χωρίς υπερβολή, τα πάντα: από απλά ακουστικά που ξεκινούν από €6, πολυβραβευμένα συστήματα ήχου υψηλών προδιαγραφών, έως και limited edition πικ απ.

Και για να ξέρεις από πριν τι θα αγοράσεις ή τι θα ονειρευτείς ότι είναι δικό σου, ξεφύλλισε εδώ τον σχετικό κατάλογο -τον οποίο μπορείς να βρεις και στο κοντινότερο Public- με τις επιλογές της ομάδας του.

Παρακάτω, θα δεις τις δικές μας. Και εννοείται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε τόση ποικιλία. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές προτάσεις, για όλα τα βαλάντια.

Ακουστικά Handsfree JBL In-Ear Reflect Aware

Τα νέα in-ear αδιάβροχα ακουστικά είναι (και) για άθληση, αλλά και αδιάβροχα! Χάρη στο Pivot Motion Fit θα μένουν πάντα στα αφτιά σας – είτε στο τρέξιμο είτε στο γυμναστήριο. Είναι συμβατά με όλες τις συσκευές iPhone, iPad και iPod που χρησιμοποιούν βύσμα Lightning 8-pin.

Πικάπ Pro-Ject VT-E R BT (OM5e)

Φαντάσου ένα πικάπ κρεμασμένο στον τοίχο ή κάθετα τοποθετημένο σε επίπεδη επιφάνεια. Είναι ελαφρύ, με βάρος που δεν ξεπερνά τα 2,8 κιλά, και μπορεί να δεχτεί δίσκους 7″, 10″ και 12″! Μπορείς, επίσης, να το συνδέσεις ασύρματα μέσω Bluetooth, για να απολαμβάνεις τα βινύλιά σου… ασύρματα!

Bluetooth Samsung Gear IconX

Τα Samsung Gear IconX είναι μια πρωτόγνωρη μίξη bluetooth και activity tracker, το οποίο σου προσφέρει τα καλύτερα και των δύο τύπων συσκευής. Το ζεύγος των ακουστικών είναι εντελώς ασύρματο και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ενώ η θήκη αποθήκευσής τους χρησιμοποιείται ως φορτιστής.

Φορητά Ηχεία Beats by Dre Beats Pill +

Τα φορητά ηχεία Beats by Dre Beats Pill + είναι ασύρματα, με μεγάλη αυτονομία, προσφέροντας ασύρματη ελευθερία μέσω Bluetooth. Αλλαξε τραγούδια από το τηλέφωνό σου ή από το laptop -ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth- από απόσταση έως 10 μέτρων.

Handsfree Sudio VASA BLA Bluetooth

Τα σουηδικής καταγωγής ακουστικά προσφέρουν πεντακάθαρο ήχο και βαθύ μπάσο, καθώς και πλήρεις λειτουργίες handsfree με πλήκτρο απάντησης κλήσης στο καλώδιο, το οποίο με τη σειρά του είναι πλακέ – για να μην μπλέκεται! Συμβατό με όλες τις συσκευές Android και iPhone που διαθέτουν Bluetooth 4.1 και άνω.

Φορητά Ηχεία Marley Chant BT

Μπορούν να παίζουν μουσική μέσω Bluetooth, αλλά και με καλώδιο 3,5mm Jack. Μέσω Bluetooth θα ακούς και θα αλλάζεις τα τραγούδια σου σε απόσταση έως και 10 μέτρων. Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο 5W ενώ έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά.

Καλές διακοπές, λοιπόν! Και καλό καλοκαίρι, με αγαπημένους ήχους!

The post O Public ήχος του καλοκαιριού appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα