Final 4 Euroleague: Στον τελικό η Φενέρ των Σλούκα-Ομπράντοβιτς – Κέρδισε τη Ζαλγκίρις

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του Κώστα Σλούκα και του μύθου του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς κέρδισε την άπειρη από τέτοια ματς ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και περιμένει τον αντίπαλό της στον τελικό της Κυριακής από το ζευγάρι ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης που ξεκινούσε στις 22:00, το βράδυ της Παρασκευής.

An amazing season from @bczalgiris pic.twitter.com/QEnnYSIS5u

EuroLeague (@EuroLeague) 18 Μαΐου 2018

Η Φενερμπαχτσέ ήταν μία κλάση ανώτερη στον χρονικά πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ της Euroleague, είχε έτοιμη απάντηση σε κάθε προσπάθεια ανατροπής της Ζαλγκίρις Κάουνας και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό της ιστορίας της και μάλιστα διαδοχικό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 76-67 των μαχητικότατων Λιθουανών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του «δάσκαλου» Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

obradoviç & jasikevicius#F4GLORY #NeverEnough pic.twitter.com/WqcTQ1M5oH

— futurama #alikoç başkanının izinde (@fenerama) 18 Μαΐου 2018

Ο «Ζοτς» μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία στον τελικό να πανηγυρίσει το… παράσημο που λείπει από την πλούσια καριέρα του και δεν είναι άλλο από «back to back» τίτλους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

It’s a THIRD final in a row for @FBBasketbol#F4GLORY pic.twitter.com/sw57QRU9lb

EuroLeague (@EuroLeague) 18 Μαΐου 2018

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Σλούκας θα παλέψει για τη δεύτερη «κολλητή» κούπα Euroleague, μετά τις κατακτήσεις το 2012 και 2013 με τον Ολυμπιακό, και την 4η στην καριέρα του.

3️⃣ Finals in a row! pic.twitter.com/h66Pg4Dele

EuroLeague (@EuroLeague) 18 Μαΐου 2018

Αν συμβεί αυτό, ο έλληνας γκαρντ θα αφήσει πίσω του με τρεις τους Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή, ενώ θα πλησιάσει στο -1 τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος με τους πέντε που έχει πανηγυρίσει με τον Παναθηναϊκό είναι ο Έλληνας παίκτης με τους περισσότερους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 39-33, 54-50, 76-67

The post Final 4 Euroleague: Στον τελικό η Φενέρ των Σλούκα-Ομπράντοβιτς – Κέρδισε τη Ζαλγκίρις appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα