Ζόζεφιν: Δεν είχα κάνει επιτυχία και ήθελα να σταματήσω το τραγούδι

21:44 2/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Ζόζεφιν στη νέα της συνέντευξη!

Μια εφ’ όλης της ύλης ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε η Ζόζεφιν στον Τάσο Ριζόπουλο και την εκπομπή του στη Θεσσαλονίκη όπου μίλησε για την Eurovision, την προσωπική της ζωή αλλά και τη στιγμή που σκεφτόταν πολύ σοβαρά να τα παρατήσει.

«Ήταν μία στιγμή πριν

βγει το Μάγια που ήμουν στάσιμη. Δούλευα σε μαγαζιά με πολύ καλούς καλλιτέχνες αλλά δεν είχα κάνει την επιτυχία που είχα στο κεφάλι μου. Και έλεγα ότι αν δεν πετύχω αυτό που θέλω, θέλω να σταματήσω το τραγούδι» δηλώνει χαρακτηριστικά η Ζόζεφιν.

«Θυμάμαι όταν μου έφεραν το Μάγια και συναντηθήκαμε με τον Λεωνίδα Σώζο, μου το λέει μέχρι και σήμερα: έλεγες ότι αν δεν βρεις καλά τραγούδια θα σταματούσες τη δουλειά, είδες πού έχεις φτάσει σήμερα; Ήταν καρμικό να συναντηθούμε. Χωρίς την αποτυχία δεν έρχεται η επιτυχία. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα, να ζοριστώ και οικονομικά» προσθέτει στη συνέχεια.

Θα την δούμε τελικά να εκπροσωπεί κάποια στιγμή την Ελλάδα ή την Κύπρο στη Eurovision; Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Όσο δουλεύω παραπάνω και «ψήνομαι» με τα live, με βοηθάει, γιατί εξελίσσομαι. Θέλω, αν όντως εκπροσωπήσω την Ελλάδα ή την Κύπρο, να μπορώ να δώσω το 100%, να έχω ένα καλό τραγούδι, μία καλή ομάδα και όλο αυτό να αποδώσει, γιατί μου αρέσει ο ανταγωνισμός, μου αρέσει να νικάω. Θέλω να πάω όσο πιο οργανωμένα γίνεται για να φέρω την πρωτιά».

«Η Έλενα Παπαρίζου μου είπε ένα πράγμα για τη Eurovision και αυτό μου έχει μείνει, γιατί θέλω να μπω στο mood που είχε νιώσει κι αυτή τότε. Μου είπε ότι όταν της είχε γίνει η πρόταση για τη Eurovision και δέχθηκε, είχε ήδη πάει και είχε γυρίσει. Το είχε φανταστεί ήδη στο μυαλό της ότι θα το κάνει» τονίζει η Ζόζεφιν.

Τι θυμάται από την πρώτη της προσπάθεια να πάει στη Eurovision το 2014; «Μόλις είχα μπει στην Panik Records και μου λέει ο Γιώργος Αρσενάκος: θα ήθελες να πας Eurovision; Εγώ ήμουν παιδάκι, μόλις 3 μήνες στην εταιρία, δεν ήξερα ούτε να κρατάω το μικρόφωνο, τραγουδούσα στο μπάνιο μου. Ήταν πολύ ξαφνικό για μένα και εννοείται πολύ νωρίς. Πρέπει να υπάρχει εμπειρία, όταν πάει να γίνει αυτό το επόμενο βήμα. Τώρα πια μετά από 10 χρόνια, ναι» παραδέχεται η Ζόζεφιν.

«Τις προάλλες πήγα σε ένα talent show με έναν φίλο μας και λέω: πριν 10 χρόνια είχα έρθει εδώ για οντισιόν και με κόψατε. Μέσα από την αποτυχία έρχεται η επιτυχία. Δεν μπορείς να βγεις και από τη ζώνη ασφαλείας, να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος. Εγώ χαίρομαι όταν γίνονται αυτά, γιατί ξέρεις ότι θα έρθει ένα καλύτερο αποτέλεσμα» συμπληρώνει.

Τέλος, η Ζόζεφιν μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή. «Δεν κρύβομαι γενικά. Αν ήταν σύντροφός μου ο Πέτρος Ιακωβίδης, θα το έλεγα. Πιο παλιά ήξερε ο κόσμος αν είμαι σε σχέση, δεν ήταν κρυφό. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είναι κρυφό, αν και δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο. Είναι η προσωπική μου ζωή και έχω επιλέξει να είναι για τον εαυτό μου» δηλώνει.

«Δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Αν έρθει κάτι που θα αξίζει τον κόπο, θα το μάθουμε όλοι μαζί» επισημαίνει η τραφουδίστρια.

Μάλιστα, η Ζόζεφιν παραδέχεται ότι: «Όταν κατεβαίνω απ’ τη σκηνή δεν έχω τον ίδιο δυναμισμό και δεν μου βγαίνει σε καλό πολλές φορές, γιατί οι άντρες φοβούνται να μου μιλήσουν. Μπορεί να είναι και ξένος, να μην ξέρει ποια είμαι. Στην Αμερική είμαι πολύ ελεύθερη, γιατί δεν σε ξέρει ο άλλος και θα έρθει να σου μιλήσει αυθόρμητα».

To άρθρο Ζόζεφιν: Δεν είχα κάνει επιτυχία και ήθελα να σταματήσω το τραγούδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζόζεφιν,zozefin