Συνεχίζεται το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει στη Θεσσαλονίκη! «Υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε» της φωνάζει ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ

21:17 26/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή Ντεπώ, να παραδοθεί.

Στο σημείο έχει φτάσει εδώ και ώρα διαπραγματευτής, έμπειρος ψυχίατρος και συνεργάτης της Αστυνομίας, με την γυναίκα να ζητά να δει τις κόρες της ενώ νωρίτερα τις είχε καλέσει από το κινητό της και μίλησε μαζί τους. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον διαπραγματευτή να ακούγεται κάποια στιγμή

να λέει στη γυναίκα πως «υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε».

Της προτείνει «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και «θέλω να σε βοηθήσω να έρθω από εκεί». Ο διαπραγματευτής προσπαθεί να την πείσει να κατέβει και της λέει «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».Οι κουβέντες αυτές έγιναν καθώς την προτρέπει να φύγει από την άκρη του μπαλκονιού.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό η γυναίκα δεν μένει στην γειτονιά, αλλά τυχαία ανέβηκε σε αυτή την οικοδομή.  Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη και η πυροσβεστική έχει βγάλει το στρώμα και θα το τοποθετήσει.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

 

To άρθρο Συνεχίζεται το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει στη Θεσσαλονίκη! «Υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε» της φωνάζει ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα