Ξεσπά φίλος του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε στην Ραφήνα - «Βγήκε για ποτό και ήταν το τελευταίο του»

07:38 27/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του 42χρονου στην Ραφήνα από άγριο ξυλοδαρμό.

Τον άτυχο άνδρα στην Ραφήνα ξυλοκοπούσαν αλύπητα τέσσερα άτομα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τον χτυπούσαν ακόμα και όταν ήταν κάτω αναίσθητος.

Φίλος του 42χρονου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση κάνει λόγο για τους «μάγκες», που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά», και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα τον 42χρονο. και τον σκότωσαν.

«Βγήκε για το ποτό του και τελικά ήταν το τελευταίο του» λέει χαρακτηριστικά, ενώ η ανάρτηση συνοδεύεται

και με φωτογραφίες του αδικοχαμένου φίλου του.

Βίντεο από τη στιγμή που καταφθάνει η αστυνομία

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την αστυνομία και το ασθενοφόρο να φτάνουν στο σημείο.

Ο 38χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο ακόμα και για χτυπήματα με σιδερογροθιά.

Το newsit.gr φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από την περιοχή που έγινε ο ξυλοδαρμός που στοίχισε στην ζωή στον άτυχο άνδρα. Διακρίνονται τα περιπολικά, η κινητοποίηση των αστυνομικών και το ασθενοφόρο που έσπευσε να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.

Στις 2.07 τα ξημερώματα φτάνει ένα περιπολικό στο σημείο. Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό με τον 38χρονο είναι στην περιοχή βαριά τραυματισμένος.

Στη συνέχεια διακρίνεται ένας αστυνομικός με φακό να κάνει έρευνα στο σημείο αναζητώντας στοιχεία.

Τέλος στις 2.31 φαίνεται στο βίντεο να φτάνει στο σημείο το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άνδρα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Το χρονικό

Το περιστατικό που κατέληξε σε τραγωδία ξεκίνησε για μια ασήμαντη αφορμή… Ο άνδρας ήταν μαζί με την παρέα του σε ένα μπαρ στη Ραφήνα. Κάποια στιγμή πηγαίνει τουαλέτα, εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μικρή ένταση (πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε παρεξήγηση για τη σειρά) και αμέσως μετά επέστρεψε στο σημείο που ήταν η παρέα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ένταση μεταφέρθηκε και εκεί που καθόταν με την παρέα του.

Ο 38χρονος μετά από λίγο πληρώνει, φεύγει από το μπαρ και έξω του γίνεται επίθεση από τέσσερα άτομα.

Του έριχναν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ χτυπήθηκε και με σιδερογροθιά, χτυπήματα που αποδείχθηκαν μοιραία, καθώς του προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, τον διασωλήνωσαν άμεσα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε, καθώς τα τραύματά του αποδείχθηκαν πολύ σοβαρά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, ενώ οι αρχές εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής. Παράλληλα έχουν πάρει καταθέσεις και από τους κάποιους που ήταν στο μπαρ και είδαν το περιστατικό. Οπως ανέφερε το Mega κάποιοι από τους εμπλεκομένους έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για γνωστούς των Αρχών.

Αναστασία Σταματοπούλου

To άρθρο Ξεσπά φίλος του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε στην Ραφήνα - «Βγήκε για ποτό και ήταν το τελευταίο του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
42 ξυλοκοπηθηκε
Τυχαία Θέματα
Ξεσπά, 42χρονου, Ραφήνα - Βγήκε,xespa, 42chronou, rafina - vgike