Βάσω Λασκαράκη για Γιάννη Τσιμιτσέλη: Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού

15:23 2/10/2022 - Πηγή: NewsIt

“Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε” είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου για το γεγονός πως θα συνεργαστεί με τον πρώην σύζυγός της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στη νέα σειρά του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη…

Δεν

παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού.

To άρθρο Βάσω Λασκαράκη για Γιάννη Τσιμιτσέλη: Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα