Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

19:30 22/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Το ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάφτιση σε πολύ στενό κύκλο. Τι σκέφτονται για τη βάφτιση ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κάνουν σχέδια για τη βάφτιση του γιου τους, Κικίλια junior. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, θα βαφτίσουν τον μοναχογιό τους, που θα πάρει τα ονόματα Παναγιώτης –

Αντώνιος, το φετινό καλοκαίρι στην Πάτμο.

Το συγκεκριμένο νησί, άλλωστε, είναι το καταφύγιο της Τζένης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί τα καλοκαίρια της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάφτιση σε πολύ στενό κύκλο.

Νονά θα είναι η πολύ στενή φίλη της Τζένης, Βιολέτα Λάππα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και άλλοι νονοί, αφού το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό.

Στην παρούσα φάση, πάντως, αυτό που προέχει είναι να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ –όπως λένε- η βάφτιση θα τελεστεί, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Σε πρόσφατη εξομολόγησή της στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την καθημερινότητα με το μωρό και το πόσο καλός είναι ο σύζυγός της στην… αλλαγή πάνας.

To άρθρο Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα