Τζόκερ: Με 25 ευρώ κέρδισε 3.400.000! Άδειασε τα ταμεία και φεύγουν τα χρήματα εκτός Ελλάδας

09:41 30/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Το τζόκερ δημιούργησε ακόμα έναν εκατομμυριούχο. Ο λόγος για τον μεγάλο νικητή της τελευταίας κλήρωσης, που κέρδισε 3.400.000 ευρώ. Χρήματα ικανά να εξασφαλίσουν τον ίδιο, την οικογένειά του, αλλά και τις επόμενες γενιές…

Πλουσιότερος κατά 3,4 εκατ. ευρώ έγινε ένας υπερτυχερός του τζόκερ μετά την κλήρωση της περασμένης Κυριακής. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα. Δεν ήταν τυχαίας επιλογής, όπως βλέπουμε στη διαλογή του ΟΠΑΠ.

Ο

υπερτυχερός συμπλήρωσε μόνος τους αριθμούς στο δελτίο και αποδείχθηκε πως είχε άστρο. Όχι μόνο κέρδισε στην πρώτη κατηγορία (5+1) αλλά ήταν και ο μοναδικός νικητής. Τα υπόλοιπα τρία δελτία που κέρδισαν από 11.000 έκαστο στη δεύτερη κατηγορία συμπληρώθηκαν σε Λάρνακα Κύπρου, Κοζάνη και Ωραιόκαστρο.

Οι 5+1 τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής ήταν: 1, 11, 23, 26, 33 και Τζόκερ το 4. Το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας, απόψε το βράδυ κατεβαίνει στα 600.000 ευρώ…

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

To άρθρο Τζόκερ: Με 25 ευρώ κέρδισε 3.400.000! Άδειασε τα ταμεία και φεύγουν τα χρήματα εκτός Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα