Τσιτσιπάς – Ρούμπλεφ LIVE: Σερβίρει για να… μείνει στο ματς ο Στέφανος

23:50 17/11/2020 - Πηγή: NewsIt

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα προσπαθήσουν να πάρουν την 1η τους νίκη στο φετινό ATP Finals, που θα τους κρατήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο υπερασπιστής του τίτλου, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ στην Ο2 Arena. Και οι δυο χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν “ζωντανοί” στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του ATP Finals,

αφού ηττήθηκαν στο εναρκτήριο ματς που έδωσαν την Κυριακή.

Όπως συμβαίνει στους ομίλους του ATP Finals, οι δύο νικητές και οι δύο ηττημένοι της πρεμιέρας παίζουν αναμεταξύ τους στη 2η αγωνιστική.

Από το περσινό US Open, οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί 3 φορές, με τον Ρούμπλεφ να κερδίζει στη Νέα Υόρκη το 2019 και στον τελικό του Αμβούργο φέτος, αλλά τον Στέφανο να παίρνει τη ρεβάνς στα προημιτελικά του Roland Garros, στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους.

Παρακολουθήστε LIVE NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Με ήττα από τον Ντόμινικ Τιμ ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου του στα ATP Finals. Ο Τιμ νίκησε νωρίτερα τον Ράφα Ναδάλ κι έκανε το 2×2 στον όμιλο.

Σε περίπτωση νίκης του Τσιτσιπά επί του Ρούμπλεφ, ο Έλληνας τενίστας θα δώσει “τελικό” πρόκρισης με τον Ράφα Ναδάλ την Πέμπτη.

To άρθρο Τσιτσιπάς – Ρούμπλεφ LIVE: Σερβίρει για να… μείνει στο ματς ο Στέφανος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα