Τρομακτικές σκηνές! Παιδιά έπεσαν από τον τρίτο όροφο για να σωθούν απ’ τη φωτιά (video)

07:53 23/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Σκηνές ακατάλληλες για… καρδιακούς ήταν αυτές που εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη (22.07.2020) στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας.

Από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα διαμέρισμα κτιρίου τυλίχθηκε στις φλόγες. Μέσα σε αυτό εκείνη την ώρα βρίσκονταν δυο παιδιά, δυο αδέρφια, ηλικίας 3 και 10 ετών.

Οι γονείς τους απουσίαζαν, και φεύγοντας μάλιστα είχαν κλειδώσει την πόρτα! Ως αποτέλεσμα τα παιδιά είχαν εγκλωβιστεί μέσα και δεν μπορούσαν να βγουν. Επιχείρησαννα βρουν εφεδρικά κλειδιά μέσα

στο σπίτι ή κάποιο άλλο τρόπο διαφυγής, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά συγκλονιστικές. Κόσμος που είχε μαζευτεί από κάτω και παρακολουθούσε με αγωνία, φώναξε στα παιδιά να πηδήξουν, και θα τους έπιαναν.

Αρχικά λοιπόν στο παράθυρο βρήκε το 3χρονο παιδί, το οποίο κρατούσε ο 10χρονος αδερφός του. Αφού έπεσε, στην συνέχεια “βούτηξε κι ο ίδιος στο κενό.

Ευτυχώς η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και τα 2 παιδιά είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Από την μεριά του κόσμου που τα έσωσε υπήρξαν δυο τραυματισμοί.

Ένας από τους τραυματίες, ο 25χρονος φοιτητής Αθουμάνι Γουάλιντ, έσπασε το δεξί του χέρι από την πτώση του ενός παιδιού στα χέρια του, αλλά δεν μετάνιωσε στιγμή για την πράξη του. “Πράγματι σώσαμε τις ζωές τους” δήλωσε περήφανα.

Τόνισε πως έτρεξε προς το σημείο που είδε τη φωτιά επειδή άκουσε τα παιδιά να φωνάζουν .”Είδα τα δύο παιδιά να ουρλιάζουν. Ήταν στο παράθυρο, στον τρίτο όροφο. Υπήρχε πολύς καπνός, φλόγες, εκρήξεις, ακόμη και μέσα στο κτίριο. Τα παιδιά ήταν φοβισμένα, έκλαιγαν”.

To άρθρο Τρομακτικές σκηνές! Παιδιά έπεσαν από τον τρίτο όροφο για να σωθούν απ’ τη φωτιά (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρομακτικές, Παιδιά,tromaktikes, paidia