Τρίκαλα: Τον σκότωσε το αεροβόλο! Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 15χρονου μαθητή (Βίντεο)

10:05 30/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Ανατροπή δεδομένων και εκτιμήσεων στα Τρίκαλα για τον θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου. Η βολίδα που δέχτηκε από το αεροβόλο που κρατούσε αδερφός του, ήταν αυτή που του στοίχισε τη ζωή…

Θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση από βολίδα αεροβόλου όπλου έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του 15χρονου, που έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε με όπλο στο σπίτι του.

Έτσι, διαψεύστηκαν οι εκτιμήσεις από το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον

του παιδιού ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα.

Το απόγευμα θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα. Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί στις 18.00 της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του, π. Αχίλλιος Καραμίντζιος.

Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους  αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το παιχνίδι για τα τρία αδέρφια με αεροβόλο, την ώρα που έλειπαν οι γονείς τους από το σπίτι, αυτή τη φορά, ολοκληρώθηκε με δάκρυα. Όλα έγιναν προχθές το απόγευμα στο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας. Τα τρία από τα επτά αδέρφια, ηλικίας 17, 15 και 4 ετών ξεκίνησαν ένα επικίνδυνο παιχνίδι με αεροβόλο. Κάποια στιγμή, όπως περιγράφουν συγγενείς και συντοπίτες, αυτό βρέθηκε στα χέρια του μικρότερου και εκπυρσοκρότησε στα χέρια του. Ο 15χρονος Αλέξανδρος τραυματίζεται, πέφτει στο έδαφος και οι φωνές των αδερφών του ξεσηκώνουν ολόκληρη την περιοχή.

Αρχικά, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του 15χρονου, τίποτα δε δείχνει αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει Ο άτυχος Αλέξανδρος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι αλλά διατηρεί τις αισθήσεις του. Ένας απ’ τους θείους του, που ειδοποιείται και φτάνει στο σπίτι, περιγράφει στο LIVE NEWS σκηνές που όπως μας λέει δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από το μυαλό του.

«Όταν πήγα στο σπίτι είδα τον 15χρονο ανιψιό μου να έχει τραυματιστεί στον κρόταφο. Διατηρούσε τις αισθήσεις του και δεν ανησύχησα. Θεώρησα ότι τα τραύματα ήταν εξωτερικά. Το παιδί πήγε στο νοσοκομείο και μισή ώρα μετά, μου τηλεφώνησε ο πατέρας του. Μου είπε ότι το παιδί πέθανε από καρδιακή ανακοπή». Τελικά η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, έριξε φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του…

 

To άρθρο Τρίκαλα: Τον σκότωσε το αεροβόλο! Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 15χρονου μαθητή (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα