Τρίκαλα: Τα «σημάδια» που θα αποκαλύψουν την αλήθεια για τον θάνατο της 16χρονης – Σήμερα η κηδεία

12:11 17/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Τα σημάδια στην πλάτη, που φέρει η 16χρονη στα Τρίκαλα, είναι το “κλειδί” του μυστηρίου, καθώς και το στοιχείο εκείνο που θα λύσει το μεγάλο ερώτημα που βασανίζει την οικογένειας της και τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, αναφορικά με το αν ο θάνατος της οφείλεται σε αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr

ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής ακόμα και αν το πόρισμα των ιατροδικαστών δείξει αυτοκτονία η υπόθεση θα συνεχίσει ν απασχολεί καθώς θα πρέπει να εντοπιστούν οι εξωγενείς παράγοντες που την ώθησαν στην τραγική αυτή πράξη.

«Σήμερα αναμένουμε το πόρισμα των ιατροδικαστών από την λεπτομερή εξέταση της σορού της 16χρονης, το οποίο ουσιαστικά θα λύσει το μεγάλο ερώτημα αν πρόκειται δηλαδή για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Αλλά και για αυτοκτονία ακόμα αν πρόκειται δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς θα αναζητηθούν οι εξωγενείς εκείνοι παράγοντες που την ώθησαν στην πράξη αυτή. Βασικά αυτό που θα κοιτάξουν μεταξύ άλλων οι ιατροδικαστές είναι τα σημάδια που φέρει η σορός στο σημείο της πλάτης γιατί εκεί υπάρχουν ίχνη γδαρσίματος και συρσίματος. Η απάντηση που θα δώσουν θα αποσαφηνίσει το τα σημάδια αυτά προκλήθηκαν από σύρσιμο μετά τον θάνατο ή προκλήθηκαν εν ζωή».

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο στα Τρίκαλα όλα τα σενάρια μέχρι ώρας παραμένουν ανοιχτά.

«Θα έχει μεγάλη μάλλον ανατροπή η υπόθεση, όποιο κι αν είναι το πόρισμα των ειδικών. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διερευνηθούν όλοι οι παράγοντες. Επιμένω πως ακόμα και στην περίπτωση της αυτοκτονίας θα πρέπει να ελεγχθούν όλα τα δεδομένα, αν υπήρχε κάτι που βασάνιζε τον ψυχισμό της ή προκλήθηκε από εξωγενή παράγοντα κοινός τρίτο πρόσωπο. Με άλλα λόγια μπορεί κάποιος να την είχε καταγράψει σε κάποιο βίντεο και να την εκβίαζε, μπορεί κάποιος να την απείλησε, μπορεί ο πρώην της να έμαθε για την γνωριμία της με τον αστυνομικό και κάτι να της είπε, γι αυτό λέω πως είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Εμείς ούτε κατηγορούμε, ούτε δείχνουμε κάποιον απλά περιμένουμε τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση που θα έχει συνέχειες». 

Η κηδεία της 16χρονης θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας στα Τρίκαλα

To άρθρο Τρίκαλα: Τα «σημάδια» που θα αποκαλύψουν την αλήθεια για τον θάνατο της 16χρονης – Σήμερα η κηδεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα