Το σπίτι που αγόρασε ο Κασσελάκης στο Κολωνάκι ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη

22:05 4/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Στον πρώην υφυπουργό του της κυβέρνησης Καραμανλή Γιάννη Βαληνάκη ανήκει το σπίτι στο Κολωνάκι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι που πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης το είχε πουλήσει ο Γιάννης Βαληνάκης σε εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτων που με τη σειρά της το ανακαίνισε και το πούλησε

Ο κ. Βαληνάκης ήταν υφυπουργός Εξωτερικών και είναι αυτός που τον Απρίλιο του 2021 είχε πουλήσει το εντυπωσιακό διαμέρισμα

των 246 τ.μ. στην εταιρεία First Seat έναντι 770.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο αγοραπωλησίας.

Τρία χρόνια μετά, το διαμέρισμα περνά στην ιδιοκτησία του Στέφανου Κασσελάκη, έναντι 1.7 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η περιγραφή του ακινήτου αναφέρει πως πρόκειται για 2 διαμερίσματα του 3ου και 4ου ορόφου τα οποία έχουν συνενωθεί και πλέον είναι μεζονέτα 246,18 τμ.

Το διαμέρισμα του 3ου ορόφου αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, χολ, τουαλέτα, W.C, λουτρό, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας, σαλόνι. Στον 4ο όροφο, στον οποίο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια, κουζίνα, W.C, χωλλ, καθιστικό, λουτρό, σαλόνι και βεράντα.

Μετά την ανακαίνιση η τιμή από τα 770.000 ευρώ πήγε στα 2,2 εκατ. ευρώ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, διαπραγματεύτηκε την τιμή και έκλεισε τελικά τη συμφωνία στα 1,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία της αγοραπωλησίας βρίσκεται πλέον σε τελικό στάδιο. Το ακίνητο έχει αποσυρθεί από τη μεσιτική αγορά και πλέον μένει να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που μάλλον θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.  

Δείτε τις εικόνες

To άρθρο Το σπίτι που αγόρασε ο Κασσελάκης στο Κολωνάκι ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα