Το «Just The 2 Of Us» έρχεται live

14:07 24/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το show του OPEN και σύντομα τα social media θα πάρουν… περισσότερη φωτιά αφού οι τηλεθεατές θα συνεχίζουν να σχολιάζουν… αλλά οι συντελεστές θα μπορούν να απαντούν.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν 27 Ιουνίου, στις 10 το βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί την κριτική επιτροπή αλλά και την τελική 6άδα διαγωνιζόμενων, τους: Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου, Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή,

Τρύφωνα Σαμαρά με τη Χαρά Βέρρα, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με τον Γιώργο Λιβάνη και Τάσο Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά.

Το επεισόδιο μαγνητοσκοπήθηκε χθες και ήταν το τελευταίο… κονσέρβα, αφού από το μεθεπόμενο Σάββατο 4 Ιουλίου ο ημιτελικός του «Just The 2 Of Us» θα μεταδοθεί live! Εννοείται πως το ίδιο ακριβώς θα γίνει και με τον τελικό, το Σάββατο 11 Ιουλίου, όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής του show.

Η επιθυμία της εταιρείας παραγωγής και του τηλεοπτικού σταθμού είναι να μπορούν να ψηφίσουν real time οι τηλεθεατές που έχουν αποδείξει ότι περνούν καλά τα σαββατιάτικα βράδια τους παρακολουθώντας και… σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στο «Just The 2 Of Us».

Τέλος αξίζει να θυμίσω ότι το «Just The 2 Of Us» στηρίζει το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με σκοπό την αγορά θερμοκοιτίδων, αλλά και το νοσοκομείο Σωτηρία για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

To άρθρο Το «Just The 2 Of Us» έρχεται live δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα