Τιτίκα Στασινοπούλου: Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ξεπεράσαμε τη συνάντηση μου με τον καρκίνο

18:31 3/10/2022 - Πηγή: NewsIt

“Στην περιπέτεια της υγείας μου είχα μία εσωτερική σιγουριά ότι όλα θα πήγαιναν καλά” δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Η ηθοποιός μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι Δύο Ξένοι. 

Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ευτυχώς ξεπεράσαμε τη συνάντηση μου με τον καρκίνο. Στην περιπέτεια της υγείας μου είχα μία εσωτερική σιγουριά ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

Η απώλεια του συζύγου μου μού στοίχισε. Με τον σύζυγο

μου είχαμε έρθει σε ρήξη, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να του κρατήσω κακία.

Την αγαπώ τη μοναξιά μου, τη θεωρώ μοναχικότητα. Οι φίλοι μου είναι ο κόσμος, με κάνει να νιώθω ότι δεν είμαι μονή μου σε αυτή τη ζωή. Ο Γιώργος θαύμαζε την Αλίκη και με ερωτεύτηκε γιατί είχα στοιχεία δικά της. Η ενασχόληση της Αλίκης με τον εαυτό της την απομάκρυνε από την τέχνη της και έγινε μανιέρα», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Για τη σειρά Δύο Ξένοι, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Ο κόσμος δεν ξέρει ότι στους Δύο Ξένους έκανα μονό τεσσεράμισι επεισόδια. Τον ρόλο μου στη σειρά τον είχαν γράψει αρχικά για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Οι Δύο Ξένοι δεν πήγαν για τρίτη σεζόν γιατί δεν ήθελαν όλοι οι κεντρικοί ρόλοι να συνεχίσουν. Στην τρίτη σεζόν θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος, που θα υποδυόταν τον άντρα μου».

Κλείνοντας, η Τιτίκα Στασινοπούλου ανέφερε: «Σήμερα δεν χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειά. Έχω την όρεξη και την αντοχή να παίξω, απλά με θεωρούν παλιάς κοπής».

To άρθρο Τιτίκα Στασινοπούλου: Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ξεπεράσαμε τη συνάντηση μου με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα