Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

05:35 28/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο και είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις περισσότερη προσοχή και φροντίδα στον εαυτό σου. Η Αφροδίτη από σήμερα περνάει στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και ευνοεί νέες συνεργασίες. Ίσως είναι καιρός

να πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες.

Ταύρος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και η ανάγκη για ξεκούραση και ανανέωση είναι ισχυρή. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη σου τώρα από το ζώδιο του Ζυγού, αναζητάς περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινή σου ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας και των ασκήσεων υγείας. Μην επιτρέπεις σε μικρές λεπτομέρειες να δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου προβλέπεται ένα ειδύλλιο.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας ευγένεια, δύναμη έλξης και την επιθυμία να αλληλεπιδράσεις με την αυξημένη γοητεία σου να σε κάνει ακαταμάχητη. Η Σελήνη σήμερα σου εξασφαλίζει μια ήρεμη και χαλαρή μέρα. Έχεις την ευκαιρία αυτό το διάστημα να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, αν βέβαια πρώτα έχεις ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σου. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν εσένα που είσαι μόνη.

Καρκίνος: Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι γύρω σου τείνουν να παρατηρούν τι κάνεις ή κοιτούν να πάρουν το προβάδισμα. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη ξεκίνησαν τη διέλευσή τους στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία και περισσότερη συζήτηση. Η μέρα με τον αγαπημένο σου προμηνύεται εξαιρετική. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός έρωτας έρχεται να σε ταράξει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα