Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

04:54 19/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ενώ αισθάνεσαι θετική και ανοιχτή σήμερα σε νέες εμπειρίες δεν είναι ιδανική η μέρα για τη λήψη αποφάσεων. Προτίμησε να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες και απόφυγε το άγχος. Κάτι από το παρελθόν, μια σύγχυση ή και η αίσθηση ότι έχει χαθεί μια προθεσμία ή και μια ευθύνη, σου στερεί την

ηρεμία. Μην λαμβάνεις μέρος σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ συνεργατών. Κράτησε μια ουδέτερη στάση και μην εκτίθεσαι. Προσπάθησε να είσαι σαφής στο λόγο σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην χαρίζεις την καρδιά σου με τόση ευκολία, εσύ που είσαι μόνη.

Ταύρος: Οι αβεβαιότητες και τα εμπόδια σήμερα είναι προσωρινά και ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. Σαφώς και έχεις αρκετό άγχος στα εργασιακά που θα πρέπει να ελέγξεις, προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Ξέκλεψε έστω και ελάχιστο χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου για να μην προστεθούν στη μέρα σου και οι γκρίνιες του. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν όμως εσύ που μυαλό για τέτοια. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Δίδυμοι: Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο την παρορμητικότητά σου και να μην πεις ή κάνεις επιπολαιότητες. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ακολούθησε τους ρυθμούς της ημέρας με ψυχραιμία. Οι ρυθμοί στα εργασιακά σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και γρήγοροι με αποτέλεσμα να σου δημιουργείται η αίσθηση πως δεν προλαβαίνεις. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό κρύβει και δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφό σου. Μην χαλάς τη μέρα σου για μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Μην προκαλείς και μην κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα για πλάκα κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Καρκίνος: Η σημερινή μέρα έχει τις σχετικές δυσκολίες της για αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου. Πιθανά να σημειωθούν κάποιες ζημιές στο σπίτι που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Η νευρικότητα και το άγχος δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποθέσεις. Είσαι λοιπόν επιρρεπής στα λάθη και στα γρήγορα συμπεράσματα. Επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης απόψε καλού κακού με το σύντροφό σου. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν, είδηση ή και συνάντηση, κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα