Θρίλερ στην Καρδίτσα: Αγνοούνται δύο άτομα από τις πλημμύρες (video)

23:24 18/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Δραματική η κατάσταση στην Καρδίτσα από τις καταρρακτώδεις βροχές του κύματος κακοκαιρίας «Ιανός», με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο άτομα που αγνοούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, οδηγός αυτοκινήτου δεν υπάκουσε στις συστάσεις των αστυνομικών να μην μετακινηθεί κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον ορμητικό χείμαρρο και να αγνοείται.

Click4more: «Λοκάρει» Αθήνα και προχωρά ακάθεκτος ο Ιανός! Πού και πότε

το «ξέσπασμα»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karditsalive.net, ο δήμαρχος Μουζακίου τόνισε πως, ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κατάστασης του ποταμού και της υπερχείλισης, ένα αυτοκίνητο δεν αντιλήφθηκε τα σήματα αλλά ούτε τις φωνές του ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί και προχώρησε στο απαγορευμένο τμήμα.

Ο θόρυβος που ακούστηκε στη συνέχεια οδηγεί στο συμπέρασμα πως έπεσε στην κοίτη του ποταμού και παρασύρθηκε, με την κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών να είναι μεγάλη.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ αγνοείται ακόμα ένα άτομο. Την ίδια ώρα χωριά έχουν αποκλειστεί, γεφύρια έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και ο ποταμός Καλεμτζής έχει υπερχειλίσει.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας έβγαλε ανακοινωθέν καλώντας τον κόσμο να μην μετακινείται. Επίσης υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

Εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας

Εν τω μεταξύ, τα σοβαρά προβλήματα στο Μουζάκι συνεχίζονται με το νερό να έχει κατακλύσει σχεδόν ολόκληρο το οδόστρωμα του περιμετρικού δρόμου και να έχει φθάσει μέχρι σχεδόν την πόρτα του Κέντρου Υγείας, το οποίο και εκκενώθηκε.

Click4more: Θρίλερ στον Αλμυρό Βόλου: Τρεις εγκλωβισμένοι – Κρατιούνται από κλαδιά για να σωθούν

Ειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στο Ν.Καρδίτσας για τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Η εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ήχησε στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών της Καρδίτσας πριν από λίγο σχετικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή.

«Ακραία καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή περιοχή. Μη μετακινείστε .Ασφαλίστε τα σπίτια σας. Αν βρίσκεστε σε κτίριο κατά τη διάρκεια της πλημμύρας μετακινηθείτε σε ασφαλές υψηλό σημείο».

Gepostet von Vasilis Mpakodimos am Freitag, 18. September 2020

Με πληροφορίες από: karditsalive.net / ert.gr.

To άρθρο Θρίλερ στην Καρδίτσα: Αγνοούνται δύο άτομα από τις πλημμύρες (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Καρδίτσα, Αγνοούνται,thriler, karditsa, agnoountai