Θοδωρής Μαραντίνης: Τα παιδιά μας ζήτησαν να βλέπουν τις μισές μέρες την μαμά και μισές τον μπαμπά

20:45 26/1/2023 - Πηγή: NewsIt

“Ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε πολύ και σε περίεργα ωράρια” εξομολογείται ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά συνάντησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” όπου και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου

το διαζύγιο ως προς τη ψυχολογία των παιδιών τους.

«Αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς και μέσα στον γάμο. Επειδή ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε πολύ και σε περίεργα ωράρια, ήταν πολλές φορές που θα είχα εγώ τα παιδιά κι όλη την μέρα ή δύο μέρες. Αντίστοιχα όταν έφευγα κι η μαμά τους.

Οπότε αυτό ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ, η Σίσσυ είχε εκπομπη το πρωί στον ΑΝΤ1 και το απόγευμα ήταν στο ραδιόφωνο.

Ήταν μηνών και τον είχα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλει καλή διάθεση σε πρώτη φάση γιατί σίγουρα όταν έρχονται τα παιδιά, η συνεννόηση είναι δύσκολη.

Είναι μια μεγάη αλλαγή, που έτσι κι αλλιώς δυσκολεύεσαι. Σαφώς όσο καλύτερα μπορείς να το λειτουργήσεις και να το φέρεις σε ισορροπία, θα είναι και για εσένα καλύτερο και για τα παιδιά» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Η συνθήκη που υπήρχε πριν τον γάμο σε σχέση με τον χρόνο και τα παιδιά προσπαθήσαμε να το διατηρήσουμε σε ένα περίπου ίδιο επίπεδο, ώστε να μην επηρεαστούν τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό γιατί το ζήτησαν και τα ίδια τα παιδιά.

Είπανε από μόνα τους ότι θέλουμε να βλέπουμε τις μισές μέρες την μαμά και μισές τον μπαμπά. Θα ήταν τρομερά εγωιστικό και θα μετανιώναμε πολύ πικρά να το αλλάξουμε αυτό για οποιονδήποτε εγωισμό, τακτική ή στρατηγική» πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: Τα παιδιά μας ζήτησαν να βλέπουν τις μισές μέρες την μαμά και μισές τον μπαμπά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα