Θεσσαλονίκη: Ρατσιστική επίθεση στην Περαία – Η ενέδρα και η ληστεία έξω από δομή φιλοξενίας

10:36 1/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Αποκαλύψεις για τη ρατσιστική επίθεση στην Περαία, στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες κύκλωσαν τους μετανάστες και άρχισαν να τους χτυπούν. Κάποιοι ταυτοποιήθηκαν και άλλοι αναζητούνται…

Τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές για επίθεση που έλαβε χώρα στην περιοχή στην Περαία στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος αλλοδαπών. Σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση,

σε βάρος τριών νεαρών, για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της παράβασης Νόμου περί όπλων και για παράβαση της αντιρατσιστικής Νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, στις 19-05-2022 οι προαναφερόμενοι μαζί με άλλα άτομα, επιτέθηκαν με αντικείμενα (πέτρες και ξύλα) σε έξι νεαρούς αλλοδαπούς. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο άτομα, ενώ από τον έναν αφαίρεσαν από την κατοχή του κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια προσέγγισαν δομή φιλοξενίας, στην οποία διαμένουν οι αλλοδαποί και μαζί με άλλα άτομα έριξαν αντικείμενα κατά της δομής φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ρατσιστική επίθεση στην Περαία – Η ενέδρα και η ληστεία έξω από δομή φιλοξενίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα