Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν στο σπίτι τους, άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και... έφυγαν με αυτό - Τρόμος για την οικογένεια

13:13 30/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια στην Νέα Κερασιά Θεσσαλονίκης, όταν πριν μια εβδομάδα, διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι τους και, μεταξύ άλλων, να πάρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους και να φύγουν με αυτό.

Ήταν ξημερώματα της Παρασκευής 23 Ιουλίου, όταν κατάφεραν να μπουκάρουν από το μπαλκόνι στο σπίτι, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.

Το newsit.gr

μίλησε με την Ιωάννα, την 22χρονη ένοικο του σπιτιού που είδε το αυτοκίνητο της ξαφνικά να λείπει από το σημείο που το πάρκαρε και αναφέρει.

«Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά»

«Οι διαρρήκτες πρέπει να μπήκαν στο σπίτι εκείνο το ξημέρωμα μεταξύ 04:30-05:30.

Ο πατέρας μου στις 05:30 ξύπνησε για να πάει στην τουαλέτα και είδε ανοιχτή τη σίτα της μπαλκονόπορτας. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι έγινε και βγήκε στο μπαλκόνι να δει το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν ήταν στην θέση που ήταν παρκαρισμένο. Στο σπίτι μένουμε 3 άτομα και εκείνο το βράδυ είχαμε φιλοξενούμενη και μια ξαδέλφη μου. Κανείς μας δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και τελείως αθόρυβα. Δεν πείραξαν τίποτα και δεν ανακάτεψαν τίποτα. Βρήκαν μπροστά τους δύο τσάντες της μητέρας μου, ένα laptop και το κλειδί του αυτοκινήτου. Φαίνεται πως έβαλαν μια σκάλα, ανέβηκαν στο μπαλκόνι και μπήκαν στο σπίτι.

click4more: Ηράκλειο: Φριχτό τροχαίο! Φορτηγό παρέσυρε και διαμέλισε 85χρονη

Φεύγοντας από το σπίτι πέταξαν τις τσάντες της μητέρας μου, αφού αφαίρεσαν από μέσα τα χρήματα που είχε και δεν ήταν παραπάνω από 30 ευρώ, και τις βρήκαμε στην αυλή μαζί με τον σκληρό δίσκο του laptop. Δεν πήραν ούτε κάρτες τράπεζας, ούτε κάτι άλλο. Και δεν μπήκαν καν στα δωμάτια που κοιμόμασταν.

Κατάφεραν και διέρρηξαν και το αυτοκίνητο της ξαδέρφης μου που ήταν σταθμευμένο παραδίπλα, βρήκαν κάτι βαλίτσες της μέσα και αφαίρεσαν κάποια κοσμήματα που είχε εκεί. Καλέσαμε αμέσως την Αστυνομία που ήρθε σε 15 λεπτά και μας είπαν πως για να δράσουν με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3 άτομα».

«Τρόμος, πανικός»

Συνεχίζοντας, η Ιωάννα αναφέρει πως η οικογένεια έχει πλέον ένα αίσθημα τρόμου, ενώ κάνει έκκληση για να βρεθεί το αμάξι.

«Θέλουμε να βρούμε τουλάχιστον το αυτοκίνητο μας που εξυπηρετούσε όλη την οικογένεια. Τρομοκρατηθήκαμε όλοι. Και ιδιαίτερα εγώ γιατί πριν μερικά χρόνια έζησα πάλι κάτι αντίστοιχο και είναι πολύ δύσκολο. Είχαν πάλι μπει στο σπίτι κάποιοι διαρρήκτες και τότε ήμουν πιο μικρή και μόνη μου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Είναι πολύ άσχημο, να ξέρεις ότι κάποιος εισέβαλε στο σπίτι σου. Αισθάνεσαι έναν τρόμο, έναν πανικό. Μακάρι να βρεθεί το αυτοκίνητο μας. Παρακαλώ όποιον το έχει παρατηρήσει κάπου ή γνωρίζει κάτι, ας ενημερώσει την Αστυνομία. Είναι ένα Fiat Punto, ασημί χρώματος, μοντέλο του 2007, με αριθμό πινακίδας ΝΗΟ 6789, ενώ έχει ένα χτύπημα στον πίσω αριστερό προφυλακτήρα».

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι της περιοχής που ανέφεραν ότι έπεσαν θύματα διαρρηκτών την ίδια μέρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν στο σπίτι τους, άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και... έφυγαν με αυτό - Τρόμος για την οικογένεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Μπούκαραν, - Τρόμος,thessaloniki, boukaran, - tromos