Θεσσαλονίκη – Πρόστιμο 900 ευρώ σε 17χρονη για παραβίαση των μέτρων: Τι λέει η αστυνομία

15:41 27/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει η καταγγελία στη Θεσσαλονίκη για πρόστιμο 900 ευρώ σε 17χρονη, πολύτεκνης οικογένειας. Ο άνεργος πατέρας έκανε λόγο για αδικία και για αυθαίρετη αλλαγή της ώρας κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία του άνεργου πατέρα της πολύτεκνης οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.11.2020) επιβλήθηκε συνολικό

πρόστιμο 900 ευρώ στην 17χρονη κόρη του, για μη χρήση μάσκας, για άσκοπη μετακίνηση και για παραβίαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά της 9.00 το βράδυ.

Κατά τον ίδιο τον καταγγέλλοντα, ο έλεγχος είχε αρχίσει περίπου στις 8.40 το βράδυ και μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση πέρασε η 9η βραδινή και οι αστυνομικοί άρχισαν να γράφουν στην κόρη του πρόστιμα και για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για 900 ευρώ πρόστιμο σε κορίτσι – Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας (video)

Ο πατέρας υποστήριξε στο focusfm.gr ότι η κόρη του γύριζε στο σπίτι με μια φίλη της, όταν τις σταμάτησε ένα φιλικό ζευγάρι και τις προσκάλεσε στο σπίτι του. Τα δύο κορίτσια φέρονται να δέχτηκαν και λίγο μετά να έγινε ο έλεγχος από την αστυνομία. “Πώς θα πληρώσω αυτά τα χρήματα ενώ είμαι άνεργος;;; Κρίμα στους ανθρώπους”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατηγορώντας τους αστυνομικούς για αναλγησία.

Θεσσαλονίκη: Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν κανονικά

Όπως ανέφερε στο GRTimes.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, που ενημερώθηκε για την καταγγελία, επρόκειτο για μια σαφή παραβίαση των μέτρων και για ένα πρόστιμο που επιβλήθηκε σωστά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα που ισχύουν για όλους τους πολίτες.

Κατά τον ίδιο, η μια παράβαση ήταν ότι η 17χρονη επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με άλλα τρία άτομα. Επίσης, κανένας δεν φορούσε μάσκα προστασίας, ενώ για το θέμα της ώρας, τόνισε ότι είχε περάσει η 9η βραδινή, καθώς αυτό αποδεικνύεται από την επικοινωνία που έκανε το κέντρο με άλλους αστυνομικούς, τους οποίους έστειλε στο σημείο για να βοηθήσουν στον έλεγχο. Όσον αφορά στο θέμα της άσκοπης μετακίνησης, ο έλεγχος έγινε κοντά στον Βαρδάρη, ενώ η 17χρονη φέρεται να μένει στην περιοχή της Τούμπας.

Τέλος, σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν στην παραβίαση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, τη μη χρήση μάσκας και την κυκλοφορία μετά τις 9 το βράδυ. Ένσταση για την παράβαση έχει καταθέσει η μητέρα της 17χρονης και αναμένεται να εξεταστεί σύντομα.

To άρθρο Θεσσαλονίκη – Πρόστιμο 900 ευρώ σε 17χρονη για παραβίαση των μέτρων: Τι λέει η αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα