Θέατρο: «Ο απρόσκλητος επισκέπτης» της Άγκαθα Κρίστι

15:02 14/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Ένα κλασικό αστυνομικό έργο με πολλές ανατροπές, της αξεπέραστης μετρ του είδους Άγκαθα Κρίστι ανεβαίνει για τρίτη συνεχή χρονιά στο θέατρο ELIART που τολμά πλέον να χαρακτηρίζεται ως η αστυνομική σκηνή της Αθήνας.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις «Η παγίδα» του Ρομπέρ Τομά (τρεις σεζόν), «Δέκα μικροί νέγροι» της Άγκαθα Κρίστι (δύο σεζόν), και «Ο επιθεωρητής έρχεται» του Τζον Πρίσλεϊ

(δύο σεζόν), η συγκλονιστική ιστορία αστυνομικού σασπένς, νουάρ ατμόσφαιρας και εξιχνίασης φόνων του «Απρόσκλητου επισκέπτη» επιστρέφει σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη και υπόσχεται 90 λεπτά θεατρικής απόδρασης και αληθινής ψυχαγωγίας

Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και στην προσπάθειά του να βρει βοήθεια, μπαίνει σε μια απομονωμένη έπαυλη. Στην ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, τον περιμένει μια έκπληξη: Ένας άντρας είναι νεκρός.

Λίγο πιο πέρα, μ’ ένα περίστροφο στο χέρι, μια όμορφη γυναίκα. Η Λόρα Γουόρικ. Η γυναίκα που παραδέχεται πως δολοφόνησε το σύζυγό της. Ο Μάικλ γοητευμένος από τη νεαρή χήρα, αποφασίζει να τη βοηθήσει, επιχειρώντας να κατασκευάσουν από κοινού ένα ακλόνητο άλλοθι.

Μήπως όμως δεν είναι αυτή τελικά η δολοφόνος; Και αν όχι, γιατί καλύπτει τα ίχνη του ενόχου; Ένα σπίτι γεμάτο πιθανούς υπόπτους. Θα καταφέρει, άραγε, ο απρόσκλητος επισκέπτης να βρει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά;

Ταυτότητα παράστασης

«Ο απρόσκλητος επισκέπτης» της Άγκαθα Κρίστι

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος

Σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια: Γιώργος Φρατζεσκάκης

Σκηνικό: Βαλεντίνο Βαλάσης

Κοστούμια: Βεστιάριο ELIART

Παίζουν οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Σταμούλης, Μυριέλλα Κουρεντή, Γιώργος Φρατζεσκάκης, Αννέτα Παπαθανασίου, Σαράντος Γεωγλερής, Ελένη Βουτυρά, Κώστας Ζέκος, Στάθης Λαγκάδας

Κάθε Παρασκευή 21:15, Σάββατο 18:15 και 21:00, Κυριακή 18:15, στο Θέατρο ELIART, (Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός, τηλ.: 210 3477677) «Ο απρόσκλητος επισκέπτης» της Άγκαθα Κρίστι υπόσχεται πολλές ανατροπές, αλλά και αληθινή ψυχαγωγία.

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/aprosklitos-episkeptis-2021-2022/

και στο Ταμείο του θεάτρου ELIART

Οδηγίες:

Για την παράσταση «Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης» το θέατρο ELIART θα λειτουργεί:

-κάθε Σάββατο και Κυριακή ως Αμιγής χώρος. 

(Οι θεατές εισέρχονται μετά από επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.)

-κάθε Παρασκευή ως Μεικτός χώρος.

(Οι θεατές εισέρχονται μετά από επίδειξη rapid test με διάρκεια 48 ωρών, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.)

Σημ: Αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο είναι απαραίτητα προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. 

To άρθρο Θέατρο: «Ο απρόσκλητος επισκέπτης» της Άγκαθα Κρίστι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα