Τα... σκονάκια του Πέτσα στον ΣΚΑΪ για εκλογές και ανασχηματισμό! video

15:07 23/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα”, στον ΣΚΑΪ, έδωσε το παρών το πρωί της Κυριακής, 23.02.2020, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνουν τα κλειστά κέντρα στα νησιά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη δήλωσή του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη στο ΣΚΑΪ, ότι αν χρειαστεί οι τοπικές αρχές θα μπουν μπροστά από τις μπουλντόζες για να σταματήσουν τα έργα στα νησιά, ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι οι άναρχες ανοιχτές δομές πρέπει να έχουν κλείσει πριν το καλοκαίρι.

Click4more:

Μουτζούρης: Ανάρτηση… απάντηση στον Μητσοτάκη! “Πολιτικάντης ο ανεξάρτητος;”

Επανέλαβε, επίσης, την κυβερνητική δέσμευση ότι μόλις γίνουν τα κλειστά κέντρα οι ανοιχτές δομές θα κλείσουν, τονίζοντας ότι βασική αιτία των αντιδράσεων είναι το γεγονός ότι οι κάτοικοι δεν πιστεύουν ότι θα κλείσουν τα ανοιχτά κέντρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη συνέχεια, προσέθεσε ότι υπήρχε καιρός για διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες, λέγοντας ότι είχαν δυόμισι μήνες.

Τα… σκονάκια για εκλογές και ανασχηματισμό!

Κι ενώ η συζήτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή ανασχηματισμού έχουν… ανάψει, ο Στέλιος Πέτσας φρόντισε να τα διαψεύσει!

Click4more: “Χειρουργικός” ανασχηματισμός με… άρωμα γυναίκας! Στο “μυαλό” του Μητσοτάκη

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον ορίζοντα, ενώ αυτό δείχνουν και τα “σκονάκια” του που δημοσίευσε στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που συμμετέχει στην συγκεκριμένη εκπομπή, Γιώργος Ευγενίδης.

Δείτε την ανάρτηση

Τα σκονάκια που έγραψε στα Ακραία Φαινόμενα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος @SteliosPetsas για τα σενάρια ανασχηματισμού και εκλογών. pic.twitter.com/g50PRMdgse

— George Evgenidis (@g_evgenidis) February 23, 2020

Ο Πέτσας και οι απαντήσεις στον Τσίπρα

Σχολάζοντας την ομιλία Τσίπρα χθες, Σάββατο, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι βλέπει πολύ φόβο στα λεγόμενα του κ Τσίπρα. Διερωτήθηκε μάλιστα ποιος είπε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κατηγορούμενος, λέγοντας ότι η επιτροπή της Βουλής διερευνά τον κ. Παπαγελόπουλο, όχι τον πρώην πρωθυπουργό.

Click4more: Γιατί έλειπε ο Κώστας Καραμανλής από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ;

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του κατηγόρησε την κυβέρνηση για πανικό και με αφορμή την  υπόθεση της Novartis, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι πρέπει να καταδικαστώ εγώ σε ισόβια για εσχάτη προδοσία. Οδηγήστε με σε ειδικό δικαστήριο, αν έχετε τα κότσια».

Δείτε όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

To άρθρο Τα... σκονάκια του Πέτσα στον ΣΚΑΪ για εκλογές και ανασχηματισμό! video δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα