Σύρος: Μέσα στη θαλαμηγό που ενοικιάζεται προς 1.825.000 ευρώ την εβδομάδα – Οι εικόνες χλιδής

10:21 11/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Η θαλαμηγός που έδεσε στην Ερμούπολη κόβει την ανάσα. Οι ανέσεις που προσφέρει δικαιολογούν την τιμή της…

Μαγνήτισε τα βλέμματα μία από τις πιο εντυπωσιακές και χλιδάτες θαλαμηγούς του κόσμου που βρέθηκε χθες (10-06-2021) στο λιμάνι της Ερμούπολης! Η θαλαμηγός «Queen Miri» θεωρείται το δεύτερο πιο ακριβό σκάφος για ενοικίαση, καθώς όποιος ενδιαφέρεται να περάσει τις διακοπές του, για μία εβδομάδα στους εσωτερικούς του χώρους, θα πρέπει να πληρώσει το αστρονομικό ποσό του 1.825.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το συγκεκριμένο

γιοτ, ωστόσο έχει και… Συριανή καταγωγή, αφού έχει κατασκευαστεί το 2004 στο ναυπηγείο του Νεωρίου και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Τα υπερπολυτελή δωμάτια, διακοσμημένα με ψηφιδωτούς πίνακες, οι μεγάλες τραπεζαρίες με τα φίνα επώνυμα καστόρινα έπιπλα, το ιδιωτικό χαμάμ καθώς και τα σαλόνια που θυμίζουν κρουαζιερόπλοιο είναι μόνο λίγοι από τους λόγους, που εξηγούν την τιμή ενοικίασης.

Click4more: Λήμνος: «Θάμπωσε» τη Μύρινα η θαλαμηγός του Δημήτρη Μελισσανίδη – Η σημασία του ονόματος

Την ανάσα των επισκεπτών, όμως, κόβει η μεγάλη εσωτερική πισίνα που διαθέτει το σκάφος και φτάνει μέχρι το κατάστρωμα!

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της «Queen Miri» μπορούν να φιλοξενηθούν ως και 36 άτομα, αφού βάσει της εσωτερικής της διαρρύθμισης η θαλαμηγός διαθέτει συνολικά 18 υπερπολυτελείς καμπίνες…

To άρθρο Σύρος: Μέσα στη θαλαμηγό που ενοικιάζεται προς 1.825.000 ευρώ την εβδομάδα – Οι εικόνες χλιδής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα