Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο της Βέρας Νικολαΐδου

15:29 30/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της Βέρας Νικολαΐδου, που έφυγε το πρωί της Πέμπτης (30.07.2020) από τη ζωή, εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, πληροφορηθείς τον θάνατο της πρώην βουλευτού και αντιπροέδρου της Βουλής Βέρας Νικολαΐδου,

προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η Βέρα Νικολαΐδου υπήρξε μια δραστήρια και μαχητική προσωπικότητα, μια γυναίκα με ξεχωριστή παρουσία στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας. Μέσα από τις γραμμές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας αγωνίστηκε για τα πιστεύω της και αναδείχθηκε σε σημαντικά δημόσια αξιώματα, τα οποία υπηρέτησε με σεμνότητα και εργατικότητα από θέση αρχών.

Click4more: Πέθανε η πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου

Εξελέγη Βουλευτής στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009, ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της Βουλής την περίοδο 27/9/2007-14/10/2009. Πλούσια ήταν επίσης η θητεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος Νικαίας από το 1990 έως το 1994 και Αντιδήμαρχος του ιδίου Δήμου επί σειρά ετών.

Προσωπικά και εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στο ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος, και στους οικείους της”, καταλήγει στη δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο της Βέρας Νικολαΐδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα