Συγκινεί η Αντζελίνα Τζολί: «Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου» - Το μήνυμα για τον καρκίνο

20:00 8/5/2023 - Πηγή: NewsIt

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών» γράφει στο Instagram η Αντζελίνα Τζολί και συγκινεί τους θαυμαστές της.

«Τον Ιούνιο θα με χωρίζει ένας μήνας από την ηλικία που είχε εκείνη όταν διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις προσπαθώντας να μειώσω τις πιθανότητες αλλά εξακολουθώ να κάνω check up» αναφέρει η σταρ

του Χόλιγκουντ.

«Η μαμά μου αγαπούσε τον Fendrix. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματά της «Φίλα στον ουρανό». Αυτό πήρε ένα νέο νόημα μετά το θάνατό της» γράφει όλο αγάπη για την μητέρα της που έχασε την μάχη με τον καρκίνο όταν η διάσημη ηθοποιός ήταν 32 ετών.

«Στέλνω την αγάπη μου σε εκείνους που επίσης έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα και παλεύουν, σε εκείνους που παλεύουν αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και για τις ζωές εκείνων που αγαπούν. Και στις άλλες γυναίκες, τις παρακαλώ να βρίσκουν χρόνο για τον εαυτό τους και να κάνουν μαστογραφία και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχο, ιδιαίτερα αν έχουν στην οικογένεια ιστορικό καρκίνου»…

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

To άρθρο Συγκινεί η Αντζελίνα Τζολί: «Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου» - Το μήνυμα για τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινεί, Αντζελίνα Τζολί, Αύριο, 73α,sygkinei, antzelina tzoli, avrio, 73a