Στο BestPrice.gr “πέφτουν οι μάσκες” για την Black Friday

17:23 13/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Black Friday πέφτει φέτος στις 27 Νοεμβρίου και όπως καταλαβαίνεις απέχει μόνο λίγες ημέρες από σήμερα. Και αφού φέτος τα φυσικά καταστήματα θα είναι κλειστά, οι εκπτώσεις στο διαδίκτυο αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενη χρονιά. Γεγονός που μόνο θετικό μπορεί να είναι για εμάς τους καταναλωτές που θέλουμε να βρούμε απίστευτες προσφορές

και να ψωνίσουμε οικονομικά! 

Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς θα βρεις όλες τις προφορές από τα χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο;

Το BestPrice.gr είναι η λύση, η μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών που θα γίνει η αγαπημένη σου. Στο BestPrice.gr «πέφτουν οι μάσκες» και μπορείς από την ασφάλεια του σπιτιού σου να ανακαλύψεις πανεύκολα μόνο τις πραγματικές προσφορές που σε ενδιαφέρουν από αξιόπιστα χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, συγκεντρωμένες σε μια σελίδα.

Μάλιστα για να το πετύχεις αυτό εύκολα, το BestPrice.gr έχει δημιουργήσει για σένα μια σειρά από δωρεάν λειτουργίες που βοηθούν στην έρευνα αγοράς ειδικά την Black Friday που η μία προσφορά διαδέχεται την άλλη και τα προϊόντα εξαντλούνται πολύ γρήγορα. 

Αναζήτηση προϊόντων και Σύγκριση τιμών

Καταρχάς το BestPrice.gr λειτουργεί σαν μια μηχανή αναζήτησης για προϊόντα. Δηλαδή πληκτρολογείς στην μπάρα αναζήτησης το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις και βρίσκεις ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα το διαθέτει και σε ποια τιμή. Εάν ένα προϊόν είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 2 καταστήματα, εκεί συγκρίνει άμεσα τις τιμές των καταστημάτων. Επιπλέον, υπάρχει σύνδεσμος (Link) προς το εκάστοτε κατάστημα ώστε με ένα μόνο κλικ να μεταβείς στο αντίστοιχο e-shop. Όλα τα καταστήματα που εμφανίζονται στο BestPrice.gr είναι ηλεκτρονικά που σημαίνει ότι εξακολουθούν να δέχονται τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες κατά την περίοδο του lockdown και να στέλνουν την παραγγελία με courier σε όλη την Ελλάδα

“Έξυπνη” λίστα

Φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να αγοράσεις περισσότερα από ένα προϊόντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η έρευνα αγοράς γίνεται πιο περίπλοκη καθώς η τιμή και διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος διαφέρει ανά κατάστημα. Η “έξυπνη” λίστα του BestPrice.gr έρχεται να δώσει λύση βρίσκοντας στη στιγμή την καλύτερη τιμή συνολικά για μια λίστα από προϊόντα καθώς και το κατάστημα ή τον συνδυασμό καταστημάτων για την πετύχεις. Έτσι, η πιθανότητα να γλιτώσεις τα πολλαπλά μεταφορικά είναι μεγάλη.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς να τη χρησιμοποιήσεις 

 

Όλες οι προσφορές σε μία σελίδα

Τo BestPrice.gr συγκεντρώνει όλες τις πραγματικές προσφορές από χιλιάδες αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα σε μία ενότητα με τον τίτλο “Προσφορές”. Στις προσφορές εμφανίζονται μόνο προϊόντα που παρουσιάζουν μείωση στην καλύτερη τιμή από το σύνολο των καταστημάτων. Άρα, πραγματική προσφορά σημαίνει εγγυημένα την καλύτερη τιμή της αγοράς. Επιπλέον, η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς με την προσθήκη νέων προϊόντων τόσο κατά την εκπτωτική περίοδο της Black Friday όσο και όλο το χρόνο. 

Ειδοποίηση για προσφορές

Φυσικά με μια απλή δωρεάν δημιουργία προφίλ στο BestPrice.gr, μπορείς να λαμβάνεις προσωποποιημένη ειδοποίηση για προσφορές για πάνω από 10.000.000 προϊόντα. Με την «Ειδοποίηση για προσφορές» μπορείς να ψάξεις με βάση συγκεκριμένα φίλτρα, να δημιουργήσεις μια σύνθετη αναζήτηση και να δέχεσαι ειδοποίηση κάθε φορά που ένα προϊόν πληροί τα κριτήρια που έχεις θέσει. 

Αν, για παράδειγμα, θέλεις ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη πάνω από 5,5 ίντσες, λειτουργικό Android και τουλάχιστον διπλή κάμερα, το BestPrice θα δώσει έναν αριθμό αποτελεσμάτων, ας πούμε 20 συσκευές. Αποθηκεύοντας αυτή την αναζήτηση με την «Ειδοποίηση για προσφορές», θα δέχεσαι ενημέρωση όταν κάποιο από τα σχετικά προϊόντα παρουσιάζει οποιαδήποτε πτώση τιμής ή κατά ένα ποσοστό που μπορείς να ορίσεις ο ίδιος π.χ. 25%. Έξυπνο;

Δες στο παρακάτω βίντεο πόσο εύκολα μπορείς να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις σε 1 λεπτό 

 

Γράφημα τιμής

Το γράφημα τιμής είναι ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να διαπιστώσεις εάν μία τιμή ενός προϊόντος είναι πραγματική ευκαιρία. Πατώντας το «γράφημα τιμής», μπορείς να δεις τη διακύμανση της τιμής του αντίστοιχου προϊόντος. 

Αξιολογήσεις προϊόντων και καταστημάτων

Οι χρήστες του BestPrice.gr μπορούν να δημοσιεύσουν αξιολογήσεις για τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιήσει αλλά και για τα ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές, με βάση την προσωπική τους εμπειρία. Οι αξιολογήσεις χρηστών έχουν διπλό ρόλο και όφελος. Αφενός οι αξιολογήσεις σε βοηθάνε να σχηματίσεις γνώμη για το κατάστημα πριν προχωρήσεις σε αγορά. Αφετέρου, αποτελούν εργαλείο ελέγχου από την ομάδα του BestPrice.gr των καταστημάτων που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα.

BestPrice Assistant

Για το τέλος αφήσαμε ένα χρήσιμο tip που σε αφορά κάθε φορά που χρησιμοποιείς τον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σου για να ψωνίζεις ή να ψάχνεις προσφορές στο διαδίκτυο. 

Πρόκειται για τον BestPrice Assistant, ένα extension που μπορείς να προσθέσεις στον browser σου, ώστε να κάνεις κυριολεκτικά τη ζωή σου πιο εύκολη. Ενδεικτικά να σου πούμε ότι ο BestPrice Assistant  σε ενημερώνει αυτόματα κάθε φορά που κοιτάς ένα προϊόν οπουδήποτε, αν υπάρχει καλύτερη τιμή σε άλλο κατάστημα για το ίδιο προϊόν, για σχετικές προσφορές που σε ενδιαφέρουν, για νέες προσφορές από το κατάστημα που επισκέπτεσαι κάθε φορά. Μάλιστα, αν χρειαστεί μετατρέπει αυτόματα την τιμή του προϊόντος σε ευρώ ή όποιο άλλο νόμισμα έχεις ορίσει για να ξέρεις αν σε συμφέρει να το αγοράσεις ή όχι. Μόνο καφέ δεν κάνει εν ολίγοις…! 

Αυτοί είναι λοιπόν μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους το BestPrice σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις συμφέρουσες αγορές στις εκπτωτικές περιόδους, τη Black Friday αλλά και όλο τον χρόνο.

Εάν θέλεις να αγοράζεις πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να ενημερώνεσαι πρώτος για τις πραγματικές προσφορές από 2.500+ ηλεκτρονικά καταστήματα, μην ξεχνάς ότι η έρευνα αγοράς ξεκινάει πάντα στο BestPrice.gr.

To άρθρο Στο BestPrice.gr “πέφτουν οι μάσκες” για την Black Friday δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα