Στην Αυστρία η Εθνική Ελλάδας (video, pics)

15:53 6/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Στην Αυστρία προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (06.10.2020), η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον φιλικό της αγώνα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, ενόψει των αγώνων της στο Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας θα δώσει φιλικό αγώνα την προσεχή Τετάρτη (07/10 – OPEN TV, Κλάγκενφουρτ) με την Αυστρία, ενόψει των κρίσιμων εντός έδρας αναμετρήσεων της στο Nations League

με Μολδαβία και Κόσοβο (11/10 και 14/10).

Οι διεθνείς θα προπονηθούν στο Wörthersee Stadion στις 18:00 (τοπική) και 45′ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Τζον Φαν΄τ Σιπ εξαίρεσε από τους συγκεκριμένους αγώνες τον Γιώργο Μασούρα (έχει υποστεί θλάση), ενώ ο Δημήτρης Πέλκας δεν θα είναι διαθέσιμος για τον φιλικό αγώνα με την Αυστρία, αφού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, λόγω της μετεγγραφής του στη Φενέρμπαχτσε,.

Οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.

https://www.facebook.com/ethnikiomada/posts/3718328824843978

To άρθρο Στην Αυστρία η Εθνική Ελλάδας (video, pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα