Σoν Κόνερι – Η τελευταία φωτογραφία και η αποκάλυψη της συζύγου του: Είχε άνοια

13:39 1/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Σον Κόνερι πέθανε στον ύπνο του στις Μπαχάμες ανάμεσα στους αγαπημένους του. Η χήρα του 90χρονου θρύλου του Χόλιγουντ, Micheline, αποκαλύπτει ότι ο κορυφαίος Τζέιμς Μποντ είχε άνοια.

Η χήρα του Σον Κόνερι μοιράζεται τις τελευταίες στιγμές του εμβληματικότερου κατασκόπου της 7ης Τέχνης. Όπως αναφέρει η βρετανική “Mirror”, ο 007 έσβησε ειρηνικά στον ύπνο του στις Μπαχάμες, περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα και την σύζυγό του, Micheline.

Η 91χρονη χήρα του Σον Κόνερι αποκάλυψε πως τους τελευταίους μήνες της ζωής του ο διάσημος Σκωτσέζος ηθοποιός

έπασχε από άνοια. Η δεύτερη σύζυγος του αστέρα του παγκόσμιου σινεμά είπε ότι η άνοια “τον έπληξε” και ότι η ίδια ήταν μαζί του στις τελευταίες στιγμές του.

Click4more: Σον Κόνερι: “My name is Bond, James Bond” – Η φτώχεια, η δόξα, η αυλαία (pics, video)

Η Micheline, γαλλο-μαροκινή ζωγράφος, που ήταν παντρεμένη με τον Σον Κόνερι, για 45 χρόνια, χαρακτήρισε τον βραβευμένο με Όσκαρ καλλιτέχνη, “ιδανικό πρότυπο άνδρα”.

Οι τελευταίοι μήνες της ζωής του μέγιστου των Τζέιμς Μποντ δεν θύμιζαν σε τίποτα τον αεικίνητο μυστικό πράκτορα. Η Micheline είπε στο MailOnline: “Δεν ήταν ζωή γι’ αυτόν. Δεν ήταν σε θέση να εκφραστεί. Τουλάχιστον πέθανε, γαλήνιος, στον ύπνο του. Ήμουν μαζί του όλη την ώρα μέχρι που κοιμήθηκε για πάντα”.

“Είχε άνοια και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Έφυγε ήρεμος”.

“Ήταν πανέμορφος και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί. Ήταν πρότυπο άντρα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά δεν γινόταν να κρατήσει για πάντα και έφυγε”.

πηγή: mirror.co.uk

φωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Σoν Κόνερι – Η τελευταία φωτογραφία και η αποκάλυψη της συζύγου του: Είχε άνοια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα