Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ: Όλοι “μέσα” για την πρόκριση

20:51 22/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν όλοι αρνητικοί σε τεστ για τον κορονοϊό και ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να πάρει όλους τους διαθέσιμους για τον νοκ-άουτ εκτός έδρας αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας νοκ-άουτ αγώνα με την Σεντ Γκάλεν για

τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει αποστολή με όλα τα.. διαθέσιμα όπλα.

Ο Ιταλός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ τους Λιβάι Γκαρσία, Γεβγέν Σάκχοφ και Μπράιτ Ενομπακάρε, ενώ πήρε και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς που προφυλάχθηκε στον αγώνα του Αγρινίου.Ο Έλντερ Λόπες έμεινε εκτός, αφού εκτίει τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα “πετάξουν” το πρωί της Τετάρτης (23.09.2020 / 10:00) για την Ελβετία και το βράδυ της ίδιας ημέρας (20:00) θα πραγματοποιήσουν στο “Κybun Park” την τελευταία τους προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τη Σετ Γκάλεν”.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

 

Η αποστολή της ομάδας μας για τον 39ο προκριματικό της αγώνα στα Κύπελλα Ευρώπης και τον 227ο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία της! #fcsgaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL pic.twitter.com/sB18gjPJPm

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) September 22, 2020

To άρθρο Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ: Όλοι “μέσα” για την πρόκριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα