Σαρώνει ο κορονοϊός στις ΗΠΑ! 12 οι νεκροί, αυξάνονται τα κρούσματα

07:28 6/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Εξαπλώνεται ο κορονοϊός στις ΗΠΑ, όπου πλέον τα θύματα έχουν φτάσει τους 12, μετά την ανακοίνωση της κομητεία Κινγκ της Ουάσινγκτον πως ακόμη ένας ασθενής, ο 11ος στην περιοχή, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Εκτός από την κομητεία Κινγκ στην Ουάσινγκτον, ο άλλος θάνατος από κορονοϊό στις ΗΠΑ

έχει καταγραφεί στην Καλιφόρνια.

Πολλά από τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στην Ουάσινγκτον συνδέονται με έναν οίκο ευγηρίας στο Κέρκλαντ, προάστιο του Σιάτλ, ανάμεσά τους τα έξι ήταν θανατηφόρα.

Click4more Στην Εντατική λόγω κορονοϊού Γάλλος βουλευτής! Είναι σε μηχανική υποστήριξη

Παράλληλα, στην κομητεία Κινγκ επιβεβαιώθηκαν άλλα 20 νέα κρούσματα κορονοϊού. “Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για την αυξανόμενη εξάπλωση του Covid-19 στην κομητεία Κινγκ. Όλοι οι κάτοικοι της κομητείας θα πρέπει να ακολουθήσουν τις συστάσεις δημόσιας υγείας”, τόνισαν οι αξιωματούχοι υγείας της κομητείας.

Μόνο στην κομητεία Κινγκ, τα κρούσματα είναι 51, ενώ σε όλη την πολιτεία της Ουάσιγνκτον έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό 70 άνθρωποι.

Στο μεταξύ, τα δυο πρώτα κρούσματα καταγράφηκαν και στην κομητεία Χάρις στο Τέξας. Πρόκειται για μια γυναίκα κι έναν άνδρα.

Τρία νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν και στο Μέριλαντ, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας, Λάρι Χόγκαν.Οι ασθενείς μολύνθηκαν καθώς ταξίδευαν στο εξωτερικό και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή μέχρι στιγμής. Ο κυβερνήτης απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

To άρθρο Σαρώνει ο κορονοϊός στις ΗΠΑ! 12 οι νεκροί, αυξάνονται τα κρούσματα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαρώνει, ΗΠΑ 12,saronei, ipa 12