Σαλαμίνα: Φόβοι για στυγερό έγκλημα πίσω από τον θάνατο γυναίκας σε σπίτι - Εξετάζεται ο γιος της

16:49 28/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών στη Σαλαμίνα, μετά τον θάνατο γυναίκας, μέσα στο σπίτι που έμενε. Το έγκλημα δεν μπορεί να αποκλειστεί…

Αναστάτωση στην Σαλαμίνα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στους γρίφους της τραγωδίας. Η 77χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε στην περιοχή της Κυνοσούρας και μετά από αυτοψία των αστυνομικών, όλα δείχνουν πως ο θάνατός της, δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Το ενδεχόμενο για έγκλημα

είναι πολύ πιθανό και μένει να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρίνεται στενό συγγενικό της πρόσωπο και αναμένονται εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις, ακόμα και εντός της ημέρας. Κλειδί θεωρείται το κίνητρο που και αυτό μένει να αποσαφηνιστεί. Η άτυχη ηλικιωμένη είχε εκδορές στο πρόσωπο και στο σώμα. Τους αστυνομικούς ειδοποίησε ο γιος της.

Ο 57χρονος άρχισε το μεσημέρι να δίνει κατάθεση. Την υπόθεση χειρίζονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά, που αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα καταφέρουν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

 

To άρθρο Σαλαμίνα: Φόβοι για στυγερό έγκλημα πίσω από τον θάνατο γυναίκας σε σπίτι - Εξετάζεται ο γιος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλαμίνα, Φόβοι, – Εξετάζεται,salamina, fovoi, – exetazetai