Σάκκαρη – Αζαρένκα LIVE: Πρώτο μπρέικ για τη Μαρία στο παιχνίδι!

16:26 24/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Βικτόρια Αζαρένκα για τα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα στην Τσεχία, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Από το Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, η Σάκκαρη έχει ήδη “πετάξει” εκτός το Νο1 του ταμπλό και Νο5 του κόσμου, τη Σβιτολίνα και πλέον βρίσκει μπροστά της μία ακόμη σπουδαία αθλήτρια, την Λευκορωσίδα κάτοχο δύο Γκραν Σλαμ και φιναλίστ του πρόσφατου US Open (Νο14 αυτή τη στιγμή στον κόσμο).

Παρακολουθήστε LIVE
το Σάκκαρη – Αζαρένκα από το Newsit.gr

 

 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην καριέρα της τη Λευκορωσίδα αθλήτρια, η οποία έχει φθάσει στο παρελθόν μέχρι και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας κατακτήσει και δύο Γκραν Σλαμ στην τεράστια καριέρα της.

Στα 31 της χρόνια, η Αζαρένκα βρίσκεται στο Νο14 του κόσμου, αλλά φέτος διεκδίκησε για πρώτη φορά και το US Open, χάνοντας στον τελικό από την Οσάκα. Την ίδια ώρα, η Σάκκαρη προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας της, με τρομερές εμφανίσεις τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο Roland Garros, παρά τον απογοητευτικό αποκλεισμό της.

Σούπερ Σάκκαρη! “Διέλυσε” το Νο5 του κόσμου (video)

Στην Τσεχία δε, η Σπαρτιάτισσα “πέταξε” εκτός διοργάνωσης το Νο1 του ταμπλό και Νο 5 του κόσμου, Ελίνα Σβιτολίνα και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη και το τρόπαιο. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να νικήσει την Αζαρένκα στο σημερινό ημιτελικό.

To άρθρο Σάκκαρη – Αζαρένκα LIVE: Πρώτο μπρέικ για τη Μαρία στο παιχνίδι! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη – Αζαρένκα LIVE, Πρώτο, Μαρία,sakkari – azarenka LIVE, proto, maria