4 νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της Ρωσίας - ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες

17:47 24/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Τέσσερις άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κριμσκ, στη νότια Ρωσία, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS που επικαλείται τις τοπικές Αρχές και την εισαγγελία. 

Σύμφωνα με το TASS, μεταξύ των νεκρών είναι και ο άνθρωπος που άρχισε τους πυροβολισμούς μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Ρωσίας. 

Τουλάχιστον δύο από τα θύματα ήταν οικεία πρόσωπα στον δράστη, ανέφερε το τοπικό τμήμα της Ερευνητικής Επιτροπής.

Οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι

ο δράστης πυροβόλησε τα δύο οικεία του πρόσωπα «από προσωπική έχθρα», τόνισε η Επιτροπή. Η ταυτότητα του τρίτου θύματος, ενός άνδρα, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Ένας 61χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του συμβάντος στάλθηκαν τοπικοί εισαγγελείς για να ξεκινήσουν έρευνα. Παράλληλα, κυκλοφορούν πλάνα στα social media, όπου δείχνουν τον άνδρα να ανοίγει πυρ καθώς περπατά στον δρόμο.

Δείτε βίντεο:

BREAKING: Hombre abrió fuego cerca de un centro comercial en Krimsk, Rusia. Al menos 4 muertos incluido el tirador. pic.twitter.com/KxOkA5DGNj

— BREAKING NEWS (@NewsAlerts_ES) November 24, 2022

Στο τέλος των ανατριχιαστικών πλάνων, ο άνδρας πυροβολεί από κοντινή απόσταση κάποιον άνθρωπο που είναι πεσμένος στο έδαφος. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το βίντεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Rusya Krımsk'da biri eline tüfeği alıp rastgele ateş açıp bir kaç kişiyi öldürmüş, sonrada kendini.. pic.twitter.com/d1aIt8tuwj

— Hiç kimse (@electrocode) November 24, 2022

Το Κριμσκ είναι μια μικρή πόλη στη νότια περιοχή Κρασνοντάρ της Ρωσίας κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία η Ρωσία προσάρτησε από την Ουκρανία το 2014.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο 4 νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της Ρωσίας - ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα