Ρακίμοβα – Σάκκαρη LIVE: Πρώτο… βήμα για την πρόκριση

17:40 30/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Καμίλα Ρακίμοβα στο δεύτερο γύρο του Roland Garros κι έχει μία “χρυσή” ευκαιρία για την πρώτη πρόκριση της καριέρας της στον τρίτο γύρο του γαλλικού Γκραν Σλαμ.

Η Σάκκαρη προκρίθηκε εύκολα επί της… φίλης της Άλια Τομλιάνοβιτς με 2-0 σετ (6-0, 7-5) στον πρώτο γύρο του Roland Garros και πλέον βρίσκει μπροστά της τη 19χρονη

Ρωσίδα, η οποία και είναι στην 189η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια (Νο22 στον κόσμο) είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και την πρώτη… υπέρβασή της στο τουρνουά.

Παρακολουθήστε LIVE τον αγώνα Ρακίμοβα – Σάκκαρη από το Newsit.gr

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έχει… αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και θεωρείται από τις top αθλήτριες του τένις γυναικών, όντας στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στο US Open έφθασε μάλιστα μέχρι τους “16”, όπου κι αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι από τη Σερένα Γουίλιαμς, ενώ και στο Australian Open βρέθηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά.

Εντυπωσιακή και… μαχήτρια η Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Roland Garros

Πέρυσι, η Σάκκαρη είχε αποκλειστεί από την Κατερίνα Σινιάκοβα στο δεύτερο γύρο του γαλλικού Γκραν Σλαμ, “λυγίζοντας” με 2-1 σετ [7-6 (5), 6-7 (8), 6-3] κι ενώ είχε πολλά αβίαστα λάθη.

Από την πλευρά της, η Καμίλα Ρακίμοβα έρχεται με “φόρα” για το παιχνίδι με την Σάκκαρη, καθώς έχει ήδη 4 νίκες στο τουρνουά, ξεκινώντας από τα προκριματικά του θεσμού για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό.

To άρθρο Ρακίμοβα – Σάκκαρη LIVE: Πρώτο… βήμα για την πρόκριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα