Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος

19:20 9/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο εξέτασε τον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην ειδική επιτροπή αναφέρουν ότι ο κ. Σταμαδιάνος κατέθεσε πως με τον κ. Παπαγγελόπουλο είχαν συνυπάρξει στο Πρωτοδικείο το 2002. Επίσης πως ουδέποτε έχει επικοινωνήσει με τον κ. Παπαγγελόπουλο

και ουδέποτε τον έχει πάρει τηλέφωνο ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Πηγές από το Κίνημα Αλλαγής αναφέρουν πως μετά από ερώτηση που του υποβλήθηκε, ο κ. Σταμαδιάνος είπε ότι έχει θετική άποψη για τον Ιωάννη Αγγελή και την Ελένη Ράικου. Επίσης ότι δεν άκουσε κάτι αρνητικό για τους εισαγγελείς Π. Αθανασίου, Γ. Τσατάνη και Ε. Κυβέλου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και δεδομένου ότι ο κ. Σταμαδιάνος δήλωσε πως δεν έχει να καταθέσει κάτι για την υπόθεση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας επισήμανε ότι η ειδική επιτροπή δεν έχει κάνει αποδεκτό το αίτημα να κληθούν εισαγγελικοί λειτουργοί, οι καταθέσεις των οποίων είναι σημαντικές για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Στο κλίμα αυτό κ. Λάππας επανέφερε το αίτημα να κληθούν στην επιτροπή οι κ.κ. Ηλίας Ζαγοραίος και Σπύρος Καλούδης που έχουν ερευνήσει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

To άρθρο Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα