Πόρτο – Ολυμπιακός 1-0 LIVE: Τραγικό λάθος από Μπουχαλάκη και γκολ στο ξεκίνημα

22:13 27/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Έτοιμος για μια ακόμα μεγάλη βραδιά στο Champions League είναι ο Ολυμπιακός, που αγωνίζεται στην έδρα της Πόρτο, για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μετά την σπουδαία νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Μαρσέιγ, οι πρωταθλητές Ελλάδας δοκιμάζονται στο «Ντραγκάο», έχοντας ως στόχο να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός

αγωνίζεται στην έδρα της Πόρτο με δυο σημαντικές απουσίες. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έβαλε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή τους Καμαρά – Μπα (αλλά και τον Σουντανί), που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ζίμπερτ από Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Ζάιντελ, Φόλτιν και τέταρτο τον Φριτς. VAR θα είναι ο Ντάνκερτ και AVAR ο Μπορς.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και ο Ζοσέ Σα (πρώην τερματοφύλακας της Πόρτο) γνωρίζουν πολύ καλά τους «δράκους». Η… παράδοση είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι σε έξι παιχνίδια έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες κόντρα στους Πορτογάλους. Η τελευταία τους «μονομαχία» έγινε πριν από 21 σχεδόν χρόνια (3/11/1999).

Ο Σέρτζιο Κονσεισάο θα βρεθεί απέναντι στον συμπατριώτη, Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο έχουν… παρελθόν.

Οι δύο Πορτογάλοι προπονητές, έχουν ήδη συναντηθεί 13 φορές, εκ των οποίων εννέα στο πρωτάθλημα, δύο στο πορτογαλικό Κύπελλο και δύο στο League Cup. Οι αναμετρήσεις τους ήταν όταν ο Κονσεισάο ήταν προπονητής των Ολαένσε, Ακαντέμικα, Μπράγκα, Γκιμαράες και φυσικά στην Πόρτο, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς βρισκόταν στο «τιμόνι» των Μαρίτιμο, Ρίο Άβε και Γκιμαράες.

Ο προπονητής της Πόρτο νίκησε έξι φορές, ο προπονητής του Ολυμπιακού τέσσερις, ενώ υπάρχουν επίσης τρεις ισοπαλίες μεταξύ τους.

To άρθρο Πόρτο – Ολυμπιακός 1-0 LIVE: Τραγικό λάθος από Μπουχαλάκη και γκολ στο ξεκίνημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα